• Stránka 1 z 1
JB8
zdravím , mám stížnost na admina ... neznámeho nicku jediné co můžu napsat je že se jmenoval zakon a poradek utva .
kolem 22hodiny 12.1 dal ban siriusovi na 2 hodiny ,samozřejmĚ neměl smyslný důvod ,ale tohle ještEˇšlo jenže to že jsem byl s dalsima 3ma lidma u ct a on nas všechny vyhodil za to že jsme nebrali simona jelikož tam byl speedhacker a to ho nezajímalo ... odůvodnění : nemám náladu hledat ban menu .... demo ani screen nemám chci jen aby jste si ho pohlídali ... věřím že nick si zjistíte samy snadno podle toho banu co uděloval ..... díky
sám si myslím že admin má být vzorem jak dobře hrát
s pozdravem AaRiO
kolem 22hodiny 12.1 dal ban siriusovi na 2 hodiny ,samozřejmĚ neměl smyslný důvod ,ale tohle ještEˇšlo jenže to že jsem byl s dalsima 3ma lidma u ct a on nas všechny vyhodil za to že jsme nebrali simona jelikož tam byl speedhacker a to ho nezajímalo ... odůvodnění : nemám náladu hledat ban menu .... demo ani screen nemám chci jen aby jste si ho pohlídali ... věřím že nick si zjistíte samy snadno podle toho banu co uděloval ..... díky
sám si myslím že admin má být vzorem jak dobře hrát

- AaRiO
- Kolemjdoucí
Re: JB8
Stížnost se zamítá.
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1