• Stránka 1 z 1
JB9/2x FK
1. NÁZEV TOPICU: JB9/2x FK
2. NICKNAME HRÁČE: Asnik
3. SID HRÁČE: Neviem ako nájdem jeho steam ID....
4. Datum a čas prohřešku: 17.6.2015 / 23:50
5. Popis situace: Takže prišiel som okolo 23:48 na JB9, dalo ma to automaticky k Teroristom boli sme tam 3 a jeden prešiel k CT hráč s nickom Asnik. Nasledujúce kolo bolo MVD otvoril celi a ja som išiel smerom k futbalovemu ihrisku, tam do mňa začal bezdôvodne strielať a dal mi FK. Nasledujúce kolo keď otvoril cely nezobral si simona a ešte som sa ho pýtal za čo mi dal FK tak sa len pousmial a hral ďalej a zabil ma znova bez toho aby zobral simona. Ako som si všimol tak tu na forku už boli na neho sťažnosti ale zle boli vyplnené takže tento hráč si chodieva hrávať beztrestne už asi dlhšiu dobu s porušovaním pravidiel.
Poprosil by som ban pre tohto hráča ďakujem.
6. Důkaz: http://leteckaposta.cz/139683785
7. JB9
2. NICKNAME HRÁČE: Asnik
3. SID HRÁČE: Neviem ako nájdem jeho steam ID....
4. Datum a čas prohřešku: 17.6.2015 / 23:50
5. Popis situace: Takže prišiel som okolo 23:48 na JB9, dalo ma to automaticky k Teroristom boli sme tam 3 a jeden prešiel k CT hráč s nickom Asnik. Nasledujúce kolo bolo MVD otvoril celi a ja som išiel smerom k futbalovemu ihrisku, tam do mňa začal bezdôvodne strielať a dal mi FK. Nasledujúce kolo keď otvoril cely nezobral si simona a ešte som sa ho pýtal za čo mi dal FK tak sa len pousmial a hral ďalej a zabil ma znova bez toho aby zobral simona. Ako som si všimol tak tu na forku už boli na neho sťažnosti ale zle boli vyplnené takže tento hráč si chodieva hrávať beztrestne už asi dlhšiu dobu s porušovaním pravidiel.
Poprosil by som ban pre tohto hráča ďakujem.
6. Důkaz: http://leteckaposta.cz/139683785
7. JB9
- DaggerisT
- Kolemjdoucí
Re: JB9/2x FK
Jeho SID najdeš tak, že do console napíšeš status a ono ti to vyhodí informace o hráčích na serveru, a to pak vyscreenuješ 
Jako například TADY.
Mimo vzor.
LOCK

Jako například TADY.
Mimo vzor.
LOCK
JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
Porušování Pravidel sekce JB
-
nemuzunick - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1