Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Je Frodo z Pána prstenu useless?

Příspěvekod flizzynko » 05 kvě 2019, 19:37 VIP

Podle mě je hlavním hobitím hrdinou v LOTR Sam. Dokázal odolat moci Prstenu a odnesl Froda až k Hoře osudu.

Navíc věřil Glumovi více než Samovi. A to i přesto, že se je Glum pokusil zabít. Ale chudáka Sama odhodil jak kus hadru jen protože si myslel, že mu snědl lembas.

Obrázek
Seřizovač hodin na gamesites.cz
Obrázek
flizzynko
Zkušený
Zkušený

Je Frodo z Pána prstenu useless?

od Rumcajz » 05 kvě 2019, 19:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Je Frodo z Pána prstenu useless?

Příspěvekod Mareccek73 » 05 kvě 2019, 22:13 VIP

Najlepšia trilogia na celom svete :) to možem pozerať stále... no SAM je velký hrdina hlavne ked nemaju topanky :D a tie chlpate nožičky. Smigl bol prešpekulovaný a Frodo mu to spapal aj s navijákom. Ale taky lembas by som ochutnal :) hrdina tiež PIPIN :D lebo chytil gulu a videl strom horiet :D Podla mna hrdina je FRODO lebo zase on musel mat tu ťarchu a trpiet. Ale SAM bol vždy pri nom. Takže 1:1 podla mna
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/sig.php?player_id=578609&background=random
Mareccek73
Amatér
Amatér

Příspěvekod flizzynko » 05 kvě 2019, 22:44 VIP

Ale zase nebýt Sama, tak z Froda udělají v Cirith Ungol hobití guláš. :D Teda dřív by z něj byla svačinka pro Odulu. :D Podle mého byl Frodo strašně uplakaný a věčně padající hobit. :D Neříkám, že ho nemám rád, ale jen, že ho mám z těch 4 asi nejméně rád. :D

A jak já vždycky říkám:Obrázek
Obrázek
flizzynko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Mareccek73 » 05 kvě 2019, 23:03 VIP

FliZzY píše:Ale zase nebýt Sama, tak z Froda udělají v Cirith Ungol hobití guláš. :D Teda dřív by z něj byla svačinka pro Odulu. :D Podle mého byl Frodo strašně uplakaný a věčně padající hobit. :D Neříkám, že ho nemám rád, ale jen, že ho mám z těch 4 asi nejméně rád. :D

A jak já vždycky říkám:Obrázek

Hej máš pravdu plakal celkom často :) Ale netreba zabudnúť aj na Enta lebo to je tiež veľký pán :) A čo hovoríš na legolasa gimliho či aké Y má v mene a aragorna :)
Mareccek73
Amatér
Amatér

Příspěvekod flizzynko » 06 kvě 2019, 11:09 VIP

Ty 3 postavy naprosto miluju. Líbilo se mi, když se Legolas a Gimli přímo v boji předháněli v tom, kdo zabije víc skřetů. Bylo to takové hezké ukázaní humoru a fighting skillů obou dvou. A Aragorn? Takový typický vůdce. Sympatický, umí nabudit, motivovat, umí dobře bojovat a hlavně umí schopně vést.

Obrázek
Obrázek
flizzynko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Mareccek73 » 06 kvě 2019, 22:08 VIP

FliZzY píše:Ty 3 postavy naprosto miluju. Líbilo se mi, když se Legolas a Gimli přímo v boji předháněli v tom, kdo zabije víc skřetů. Bylo to takové hezké ukázaní humoru a fighting skillů obou dvou. A Aragorn? Takový typický vůdce. Sympatický, umí nabudit, motivovat, umí dobře bojovat a hlavně umí schopně vést.

Obrázek

To áno každá postava ma niečo do seba :D ale tých škretov bolo riadne vela v poslednej časti :D ale aj tá vojna v dvoch vežiach bola super :) celkovo ten film alebo trilogia je neskutočne spravena :)
Mareccek73
Amatér
Amatér

Zpět na Volná debata