• Stránka 1 z 1
Je libo Logo, Avatar nebo Wallpaper v HD?
Zdravím!
Přece jen Vánoce jsou zachvíli tady a proto sem se rozhodl udělat takový menší vánoční dárek. každý kdo napíše do tohoto příspěvku koment že chce udělat logo, avatár nebo wall paper v HD kvalitě do 24 hod. ho bude mít zde v komentu na Letecké poště. Jde mi jen o pochvalu a hodnoceni meho (doufám) talentu. Stačí jen napsat téma daného obrázku a popřípadě text jaký by tam měl být. Zatím jen pro hru Counter Strike. Později treba i na jine hry. Diky za pochvalu nebo vynadani podle vašeho uvážení
Komentujte HNED! 
Ukázka mého vytvoru na téma Furien:
Pozor!! Kdo si první napíše o Avatar, Logo nebo Wall na něm si nechám nejvíc záležet! ! Tak kdo to bude?
*
Přece jen Vánoce jsou zachvíli tady a proto sem se rozhodl udělat takový menší vánoční dárek. každý kdo napíše do tohoto příspěvku koment že chce udělat logo, avatár nebo wall paper v HD kvalitě do 24 hod. ho bude mít zde v komentu na Letecké poště. Jde mi jen o pochvalu a hodnoceni meho (doufám) talentu. Stačí jen napsat téma daného obrázku a popřípadě text jaký by tam měl být. Zatím jen pro hru Counter Strike. Později treba i na jine hry. Diky za pochvalu nebo vynadani podle vašeho uvážení

Ukázka mého vytvoru na téma Furien:
Pozor!! Kdo si první napíše o Avatar, Logo nebo Wall na něm si nechám nejvíc záležet! ! Tak kdo to bude?

(EVIP) Furien #2
NO CHEATING BITHES!
GaM3sItEs.cz FuR13n#2 !!!
~My Drug is AIR STRAFE ♡ ,*^)~
-
FreakGamer - Amatér
Je libo Logo, Avatar nebo Wallpaper v HD?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Je libo Logo, Avatar nebo Wallpaper v HD?
Ještě něco: Jelikož mi nešli úpravy tak to píšu jako koment: Kdyby se to GS týmu nelíbilo tak do každého obrázku vložím Gamesites logo jako na mém v priloze 

(EVIP) Furien #2
NO CHEATING BITHES!
-
FreakGamer - Amatér
Chtěl bych něco jako mám teď nějaké hezké pozadí a na to,sexy nápis SG. (Avatar zde na web + plocha jestli by slo.)

[EX]
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
CS:GO Admin
online since 2013
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
CS:GO Admin
online since 2013
-
Kub1k - Profesionál
Pozadí ve stylu? Anime? GTA? Nebo nějaký 3D pozadí?
e.kubík: klidně GTA verze,ale nechám to na tobě.
e.kubík: klidně GTA verze,ale nechám to na tobě.

(EVIP) Furien #2
NO CHEATING BITHES!
-
FreakGamer - Amatér
Spray logo do cska s pismenkem F aby to bylo velke pismeno v nejakem zajimavem pozadi 

Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Ahoj Ježíšku,
Letos bych si přál nějakého pěkného avatara. Byl bych rád kdyby vypadal takle: V první půlce by bylo CSko a v druhé polovině LOLko, ale aby to bylo nějak stylově rozdělené. Přes ten obrázek by byl rozmístěný můj nickname: Sarmi. To by bylo vše. Pokud by se to opravdu dobře povedlo, tak bych se i finančně odměnil. Kdyžtak mi napiš PMku
Letos bych si přál nějakého pěkného avatara. Byl bych rád kdyby vypadal takle: V první půlce by bylo CSko a v druhé polovině LOLko, ale aby to bylo nějak stylově rozdělené. Přes ten obrázek by byl rozmístěný můj nickname: Sarmi. To by bylo vše. Pokud by se to opravdu dobře povedlo, tak bych se i finančně odměnil. Kdyžtak mi napiš PMku

-
Sarmi - Mistr
Oukej Oukej, díky za všechny komenty.. poprosím jen o dočasný lock
Aby jsem stíhal, také mám školu
Jen Spray loga... máš na to program? Protože já teď přesně nevím jestli ho mám.. udela´m ti třeba png 25x25 a hodíš si to sám do cska ok?
e.Frisko, jop mě stačí obrázek hodim si to tam sám
jinak zatim lock pak napiš do PM jo

Jen Spray loga... máš na to program? Protože já teď přesně nevím jestli ho mám.. udela´m ti třeba png 25x25 a hodíš si to sám do cska ok?
e.Frisko, jop mě stačí obrázek hodim si to tam sám

(EVIP) Furien #2
NO CHEATING BITHES!
-
FreakGamer - Amatér
• Stránka 1 z 1