Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Jedná sa momentálne o JB4

Příspěvekod RevoltecX7 » 23 bře 2014, 13:48

Poprosím aby boli admini serverov AKTÍVNY alebo nech je viacej náborov na admin práva. Za celý deň (24h) je aktívny admin okolo 2hodín!!! za jeden deň!!!Už ma to začína štvať keď žiadny admin k dispozícií a 2000 detí buď neposlúcha simona alebo TK rozdávajú jedna radosť. Poprosím nech si to vyriešia hl.admini serverov. Ďakujem prajem pekná deň ;)
Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
RevoltecX7
Pokročilý
Pokročilý

Jedná sa momentálne o JB4

od Rumcajz » 23 bře 2014, 13:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jedná sa momentálne o JB4

Příspěvekod WARNING » 23 bře 2014, 14:23 VIP

Však keď je na servery bordel tak skús zavolať admina či už na steame, skype, TSku alebo tu na fóre v minichate. Určite niekto príde.
A nábor adminov je otvorený a môže si požiadať každý kto spĺňa podmienky.
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod RevoltecX7 » 23 bře 2014, 16:29

Admina volám keď je online. Ale problém je ten ako som sa zmienil , že keď NIEJE online žiadny admin JB serveroch. Preto by sa hodil na jb niekto rozumný a skoro furt online admin.
Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
RevoltecX7
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod l0wShine » 23 bře 2014, 16:38

RevoltecX7 píše:Admina volám keď je online. Ale problém je ten ako som sa zmienil , že keď NIEJE online žiadny admin JB serveroch. Preto by sa hodil na jb niekto rozumný a skoro furt online admin.

Jáa som online furt, Steam - Person1992, Skype l0wshine TS Spinnie (roomka Veznica). Popripade natoč demo a do PP, takto si moc očko teda nespravíš. :)

zamykam
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery