• Stránka 1 z 1
Jeff1ck0 / WiglE / BB3
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Jeff1ck0Kaf1ck0
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[Debilni kecy neustale, provokace]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:151028971'
[AMXBans] Tva IP: '213.216.48.16'
Jsem VIP hráč.
Toto už je vážná demence , nelíbí se mi situace na BB3 , na serveru jsou 3 admini online ano je to tak 15 let , 15 let , 14 let ... začalo to tím že jsem měl jít s kamarádem NOVIP Marty ale hráč triko ho blokl a já jsem psal v chatu že tam lezl necht mu dají ban a neustále slyším "máš demo" tak odčeho tam jsou ... mají se domluvit kdo bude spectovat nebo tak .. DUDEho jsem neměl rád ale beru už ho jako dobrého admina ten cestuje po serverech a hlídá je .. tito dva admini Resttoxxx , Jeff mají spíše práva proto aby byly něco víc , na restta už pár stížnosti bylo , né odemě .. čekám že se tu vyjádři po chvilce gárlin klasika ...
Garlin je Jeffův kamarád z reálu jak jsem slyšel od Jeffa že po měsíci je Jeff HLSA .. a má velké plány .. je mi jasné že Gárlin stojí přiněm .. potom chci vidět důkazy za demeci / špatné chování ,, nepadlo ani jedno sprosté slovo .. klidný jsem byl až po dobu co jsem dostal ban .. Jeffovy jsem se 5 minut před banem omluvil ... potom mě kickl já se napojil byl jsem mrtvý u ct bylo nás cca +- 5 mrtvých u CT a Jeff nás přehodil a napsal ať dáme /respawn já jsem napsal že nedám protože nemůžu a nechtěl jsem přehodit potom jsem dostal ban , nechtěl jsem ryskovat ban jako nedávno od DUDE nehrání za ZM .
jeff už má něco připraveného tak šup to sem ..
[AMXBans] Zabanovan adminem: Jeff1ck0Kaf1ck0
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[Debilni kecy neustale, provokace]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:151028971'
[AMXBans] Tva IP: '213.216.48.16'
Jsem VIP hráč.
Toto už je vážná demence , nelíbí se mi situace na BB3 , na serveru jsou 3 admini online ano je to tak 15 let , 15 let , 14 let ... začalo to tím že jsem měl jít s kamarádem NOVIP Marty ale hráč triko ho blokl a já jsem psal v chatu že tam lezl necht mu dají ban a neustále slyším "máš demo" tak odčeho tam jsou ... mají se domluvit kdo bude spectovat nebo tak .. DUDEho jsem neměl rád ale beru už ho jako dobrého admina ten cestuje po serverech a hlídá je .. tito dva admini Resttoxxx , Jeff mají spíše práva proto aby byly něco víc , na restta už pár stížnosti bylo , né odemě .. čekám že se tu vyjádři po chvilce gárlin klasika ...
Garlin je Jeffův kamarád z reálu jak jsem slyšel od Jeffa že po měsíci je Jeff HLSA .. a má velké plány .. je mi jasné že Gárlin stojí přiněm .. potom chci vidět důkazy za demeci / špatné chování ,, nepadlo ani jedno sprosté slovo .. klidný jsem byl až po dobu co jsem dostal ban .. Jeffovy jsem se 5 minut před banem omluvil ... potom mě kickl já se napojil byl jsem mrtvý u ct bylo nás cca +- 5 mrtvých u CT a Jeff nás přehodil a napsal ať dáme /respawn já jsem napsal že nedám protože nemůžu a nechtěl jsem přehodit potom jsem dostal ban , nechtěl jsem ryskovat ban jako nedávno od DUDE nehrání za ZM .
jeff už má něco připraveného tak šup to sem ..
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
Jeff1ck0 / WiglE / BB3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jeff1ck0 / WiglE / BB3
pockame na adminove vyjadrenie

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Vse popisu a vyjadrim se vecer i s demem, tedka jsem pryc..
[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
ex CS1.6 Admin,
-
JeffCzechGS - Profesionál
Tak jsem doma a jdeme na to, Jdeme k tomu.. Co se tyka toho martyho, ano staveli jste si a nekdo vam to udajne "blokl" ja byl s Restem v kempe .. Tak jsme ho nevideli tak mu nemuzeme dat ban, tady mas priklad kdyby jsem mu dal ban, potrebuju demo, protoze by treba zadal o unban
Ty jsi byl od zacatku co mam prava dementni a dementni budes hracovi Weey si neustale psal jak mi mohli dat prava a take veci
Proc by sem mel byt o neco vic? Jsem jako hrac akorat s pravami.. Nevyvysuji se nic, akorat ty delsa problemy a nestezuju si jen ja.. K Garlinovi, nevim kde si nabral ze je to muj kamos v realu todle jsem ti nikdy nerekl a ze budu HLSA? pekna blbost, Garlin si vybira svoje HLSA a neprojde pres neho zadny blbec jako jsi ty (bez urazky ale jina se to neda rict) Slovo si sproste nerekl, ale mel si furt debilni kecy atd.. zeptal ses me schvalne Proc si chtel prava? Aby si me mohl zacit provokovat, za to jsem te nekickl ja ale DUDE (Ten se tu v blizke dobe tez vyjadri) pote si zacal psat blbosti ze my nic nedelame, ze mame prava jen aby jsme byli neco vis atp, vysvetloval jsem ti ze vsichni admini maji adminstuff ve kterem si daji smrt a vidi cokoliv za ZM, protoze je to jakokdyby ve spectu.. Co se tyka to za CT, tak admin si ma pravo zahrat za CT
Ne neustale skakat kolem vas, kolikrat sem si nepostavil kempu a resil na serveru blokaci atd.. K te omluve, oba dva vime ze to byla ironicka omluva a zase si chtel byt za hlavniho a delat ze sebe vetsiho trapaka nez jsi, protoze oba dva vime ze omluva byla ironicka a aby si me zase zacal provokovat. K tomu prehozu, bylo vas 6cca jak si napsal, prehodil sem vas a napsal jsem at napisete /respawn kdo je mrtvy, a ty zase extra si mel debilni kecy a napsal si ze ne, ze nechces aby si dostal kdyztak ban za nehrani ZM.. Protoze todle je uplna blbost a dostanes ban za nehrani za ZM teprv po upozorneni a popripade kicku .. A ze si ho nechtel ryskovat? vtipne..
Druha vec je, to co si mi psal na steamu : http://leteckaposta.cz/476617556 to byl tez voprus
Nadavat primo na Garlina, ze dava jen permy, na to ma sve tez duvody
Demo : http://leteckaposta.cz/226611568
+ Na hrace neustale nadavas nekdy, a spamujes voice = Nekolikrat si dostal mute
Jak se budes chovat ty, budeme se chovat i my.. BUdes delat problemy, budes dostavat bany
Na toto si zvykni a nenadavam na tebe jen ja, ale vetsina Admin Teamu z BB a Hraci.. Kdyby neco DUDE se tady mozna tez vyjadri
Tot odemne vse, preju Krasny vecer
PS : To ze si mi psal na BB ze zazalujes GS je docela vtipna vec:D Aby nezazalovali oni tebe
ale to jsou jen domenky ,, 

Druha vec je, to co si mi psal na steamu : http://leteckaposta.cz/476617556 to byl tez voprus

Demo : http://leteckaposta.cz/226611568
+ Na hrace neustale nadavas nekdy, a spamujes voice = Nekolikrat si dostal mute
Jak se budes chovat ty, budeme se chovat i my.. BUdes delat problemy, budes dostavat bany

Tot odemne vse, preju Krasny vecer

PS : To ze si mi psal na BB ze zazalujes GS je docela vtipna vec:D Aby nezazalovali oni tebe

ex CS1.6 Admin,
ex CS1.6 Admin,
-
Ahoj,milý Wigle.
Nadávky/urážky si spamoval cez voic, ako podotkol Jeff dostal si aj "mute", ale neustále si provokoval Restta a Jeffa ako oni môžu mať práva(do toho by si sa ty starať nemal) + nechápem prečo tu pletieš vek, však niektorý 14ročný admini(Restto) mávajú viac rozumu ako niektorý vraj "dospelý" hráči.
Toť je s mojej strany všetko a prajem príjemný večer.
Nadávky/urážky si spamoval cez voic, ako podotkol Jeff dostal si aj "mute", ale neustále si provokoval Restta a Jeffa ako oni môžu mať práva(do toho by si sa ty starať nemal) + nechápem prečo tu pletieš vek, však niektorý 14ročný admini(Restto) mávajú viac rozumu ako niektorý vraj "dospelý" hráči.
Toť je s mojej strany všetko a prajem príjemný večer.

-
Podzemie - Zkušený
Prosímtě , cením si tvojeho vyjádření DUDE .. ale neberu si ho k srdci , chci aby se na celou věc o kterou se jedná podíval někdo neutrálný né vy tři hlavní aktéři
Jeff prosímtě koukni na tvoji gramatiku - diagritika - ... pomaly mi praskne hlava
může ti být fuk jestli ta omluva byla ironická nebo né a myslí si co chceš , nic špatného jsem neudělal .. je pěkné co jsi screennul co jsem psal o Garlinovy
je to mimo hru a mluvil jsem přímo od srdce ... Garlin jakožto z vedení gamesites by se neměl zabývat takovýma blbostma , myslím že má lepší věci na práci ... než mi dávat jen permy .. uvidíme jak to bude dal
Každý je strujcem svého štěstí " Gárline " uvidíme ... nemá cenu abych si tu stěžoval na Gárlina .... zkončí to zabanováním na celém gamesites / nebo mi zase blokne učet i tady a to nechci ...

Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
Jak si napsal Garlin nema cas na dementy jako jsi ty a nema cas vubec na nejakou 1.6 Garlin dela jen CS:GO
Do moji diakritiky ti nic neni a jak jsem si vsiml gramaticke slova mam podle me dobre, p rotoze jsem to psal aji ve speedu .. A ty se pak divis ze ty permy mas.. Nezapomen se vychvalovat ze mas 40 evipek ze ti to je jedno ze mas permy
K tomu Garlinovi jeste, kdyz vidi tupce jako jsi ty co delaji neustale problemy, tak rad ho sklidi z cesty
Preji prijemny vecer.. Tvuj Jeffik (budu te otravovat furt a furt, dokud neprestanes delat bordel)

ex CS1.6 Admin,
ex CS1.6 Admin,
-
no pozerám, že už máš permu a rieši sa to tam, čiže toto tu zamykám.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1