• Stránka 1 z 1
[Přijat] Jeffy/Survival:3
Zdravím splnil jsem akademii, a tak bych si chtěl požádat o admina.
1.Projít si Akademií [Prošel jsem]
2. Věk 15+ [Splňuji]
3. Originální hru Minecraft [Splňuji]
4. Mít TS3 (teamspeak3) a funkční mikrofón [Splňuji]
5. Nahraných minimálně 24hodin na serveru [Splňuji]
6. Znalost pravidel [Splňuji]
7. 10-15 příspěvků na webu (žádný FLAME) [Splňuji] stačí jich 500+ ne?
8. Aktivované VIP (čím prokážete, že nechcete práva jen na jejich zneužívaní) [Mám na Webu,Ts + na TS Evip]
__________________________________________________________________________________________________
1. Věk: 15
2. Nick ve hře: F4sTeRcZ
3. Originální MC: Áno
4. Splněná akademie: (ANO/NE) ANO
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Mám na Webu,Ts + na TS Evip
6. Primární server kde chcete práva: Survival:3
7. Denní aktivita: 2-3 hodiny
8. Přestupky na gamesites: Ta Perma na MC, nějaký malý baník určo na Ts.
9. Přestupky mimo gamesites: nemám.
10. Něco o mne (minimálne 20 slov): AHoj jmenuji se David. Bydlím ve Starých Bukách -> okres Trutnov, mám 2 psy, 4 papoušky a 2 želvy, můj pes se jmenuje Anette from Denisse. Studuji 9. třídy Žákladní školy Pilníkov. Moje povaha je klidná, pohodová a celkem i spolehlivá , Mám rád zmrzlinu. Rád hraji Minecraft, který hraji již 3 roky. Fascinuje mě na tom jak člověk může rozvíjet svojí kreativitu.
11. Proč právě já mám byt adminem (minimálne 50 slov): Protože adminů dosti ubývá a já bych chtěl podpořit A.-Team svými schopnostmi a tolerancí. Mám chladnou hlavu a s každým problémem se snažím pomoct. Mám velkou skušenost adminovat. Párkrát jsem byl adminem. Hodně lidí se ptá adminů na otázky a admini nestíhají, tudíš další důvod proč bych chtěl podpořit A-Team. ´Dále se mi nelíbí jak nějací lidé jednají a jak se chovají.
1.Projít si Akademií [Prošel jsem]
2. Věk 15+ [Splňuji]
3. Originální hru Minecraft [Splňuji]
4. Mít TS3 (teamspeak3) a funkční mikrofón [Splňuji]
5. Nahraných minimálně 24hodin na serveru [Splňuji]
6. Znalost pravidel [Splňuji]
7. 10-15 příspěvků na webu (žádný FLAME) [Splňuji] stačí jich 500+ ne?
8. Aktivované VIP (čím prokážete, že nechcete práva jen na jejich zneužívaní) [Mám na Webu,Ts + na TS Evip]
__________________________________________________________________________________________________
1. Věk: 15
2. Nick ve hře: F4sTeRcZ
3. Originální MC: Áno
4. Splněná akademie: (ANO/NE) ANO
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Mám na Webu,Ts + na TS Evip
6. Primární server kde chcete práva: Survival:3
7. Denní aktivita: 2-3 hodiny
8. Přestupky na gamesites: Ta Perma na MC, nějaký malý baník určo na Ts.
9. Přestupky mimo gamesites: nemám.
10. Něco o mne (minimálne 20 slov): AHoj jmenuji se David. Bydlím ve Starých Bukách -> okres Trutnov, mám 2 psy, 4 papoušky a 2 želvy, můj pes se jmenuje Anette from Denisse. Studuji 9. třídy Žákladní školy Pilníkov. Moje povaha je klidná, pohodová a celkem i spolehlivá , Mám rád zmrzlinu. Rád hraji Minecraft, který hraji již 3 roky. Fascinuje mě na tom jak člověk může rozvíjet svojí kreativitu.
11. Proč právě já mám byt adminem (minimálne 50 slov): Protože adminů dosti ubývá a já bych chtěl podpořit A.-Team svými schopnostmi a tolerancí. Mám chladnou hlavu a s každým problémem se snažím pomoct. Mám velkou skušenost adminovat. Párkrát jsem byl adminem. Hodně lidí se ptá adminů na otázky a admini nestíhají, tudíš další důvod proč bych chtěl podpořit A-Team. ´Dále se mi nelíbí jak nějací lidé jednají a jak se chovají.
-
JeffyGS - Spamer
[Přijat] Jeffy/Survival:3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jeffy/Survival:3
Po pohovoru,
Přijat.
Přijat.
-
TheRsM1 - Profesionál