• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
[vyřešeno] Jen 4 FPS
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po výměně počítače, ale grafická karta zůstala.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: V nastavení jsem si dal OpenGL a když zadám do konzole příkaz: cl_showfps 1
mám jen 4 fps, zkoušel jsem příkazy, díval jsem se ná foře, ale nic nepomohlo.
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po výměně počítače, ale grafická karta zůstala.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: V nastavení jsem si dal OpenGL a když zadám do konzole příkaz: cl_showfps 1
mám jen 4 fps, zkoušel jsem příkazy, díval jsem se ná foře, ale nic nepomohlo.

-
WhyXx - Mistr
[vyřešeno] Jen 4 FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jen 4 FPS
Zdar, nainstaluj si ovladače grafické karty. Velmi často to způsobuje právě tento problém.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Jen 4 FPS
Akú máš grafickú kartu?
-
N3RW4Q - Pokročilý
To je přesně, jak píšeš. Proběhla výměna PC, ale GK zůstala. Nemáš nainstalované potřebné ovladače k tomu, aby fungovaly všechny součásti tohoto HW.
Napiš mi typ tvé grafické karty a já ti k ni najdu příslušný software včetně ovladačů.
Napiš mi typ tvé grafické karty a já ti k ni najdu příslušný software včetně ovladačů.
-
Hoolder - Spamer
Název grafické karty je:
Sapphire RADEON X1600 PRO
Sapphire RADEON X1600 PRO

-
WhyXx - Mistr
http://www.sapphiretech.com/presentatio ... 60&&lid=1#
Pod obrázky najdeš "Download", tam si vybereš svůj operační systém a stáhne se ti instalátor, který nainstaluješ.
Pod obrázky najdeš "Download", tam si vybereš svůj operační systém a stáhne se ti instalátor, který nainstaluješ.
-
Hoolder - Spamer
A není tu možnost, že základová deska špatně funguje s grafickou kartou, ona tam byla před tím jína grafická karta.

-
WhyXx - Mistr
Může to souviset s nastavením, co se týče OpenGL, atd...?
A když ano, jak to mám nastavit ?
A když ano, jak to mám nastavit ?

-
WhyXx - Mistr
Mělo by tam být nastaveno OpenGL, avšak některé grafické karty tuto možnost nemusí podporovat. Můžeš to zkusit přepnout na software.
Pokud ti to stále nepůjde, tak budeš mít ty ovladače nejspíš špatně nainstalované.
Pokud ti to stále nepůjde, tak budeš mít ty ovladače nejspíš špatně nainstalované.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Když jsem tam měl software, měl jsem 30-40 FPS a okna se nedali zavírat a strašně se to sekalo, a když tam mám OpenGl, okna jdou zavírat, ale mám 4 FPS, ovladače jsem zkoušel instalovat, ale nešlo to, tak buď jsem na to "blbý", nebo bude chyba někde jinde. Může to být tím, že v počítači byla jiná grafická karta ?

-
WhyXx - Mistr
No počkat, důležitý je, jestli jsi reinstaloval systém nebo tam zůstaly původní ovladače té staré grafické karty
-
Hoolder - Spamer
WhyXx píše:Ale jak jsem napsal, nevím to jistě.
Ahoj, dobře. Já bych radil zkontrolovat jestli jsi nainstaloval Grafické ovladače té karty co ti poslal Hoolder. Dám ti zde 2 možnosti, jelikož se to špatně popisuje, tak bys mohl reinstalovat windows, tím pádem pak jen nainstalovat znovu ovladače a hrát, nebo mi napiš a domluvíme se na TeamSpeak, tam bych ti to zkusil vysvětlit. (Když přejdeš k této variantě tak si stáhni nejlépe TeamViewer)
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3