• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jenda | Jailbreak #4
Vaše SID: STEAM_0:1:621319117
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Popíšte čo sa stalo: Zdravím, dostal jsem ban za MFK na 2 dny do CT a poté jsem dostal ban na měsíc.
Důvod banu na ten měsíc "Opakované Porušení Pravidel". Opravdu jsem nic neudělal a ani neporušoval pravidla.
Byl jsem u CT snad podruhé v životě a nic jsem neudělal. K tomu MFK bannu: Žádnej MFK jsem neudělal. Probíhalo to takto.
Šel jsem do CT a než jsem vůbec stihl dojít k věznům tak jsem dostal move a ban za MFK na 2 dny. Ani jednou jsem nevystřelil
a opravdu jsem nic neudělal.
Vysvětlení banu od gustíka bylo, cituji "Nejsme Blbí". Nikdy jsem neřekl že jste blbí a jestli
to bylo myšleno že dám MFK tak jsem něco takového nikdy neudělal. Opravdu mne baví hrát na jailbreaku a nechce se mi
čekat měsíc až dostanu unban. OPRAVDU jsem nic neudělal a jestli tedy jo tak se omlouvám. Jestli jsem něco udělal tak bych
chtěl vidět nějáké demo kde co porušuju.
Je mi opravdu smutno a jsem zmatený protože jsem nic neudělal a poprosil bych
o unban.
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Popíšte čo sa stalo: Zdravím, dostal jsem ban za MFK na 2 dny do CT a poté jsem dostal ban na měsíc.
Důvod banu na ten měsíc "Opakované Porušení Pravidel". Opravdu jsem nic neudělal a ani neporušoval pravidla.
Byl jsem u CT snad podruhé v životě a nic jsem neudělal. K tomu MFK bannu: Žádnej MFK jsem neudělal. Probíhalo to takto.
Šel jsem do CT a než jsem vůbec stihl dojít k věznům tak jsem dostal move a ban za MFK na 2 dny. Ani jednou jsem nevystřelil
a opravdu jsem nic neudělal.

to bylo myšleno že dám MFK tak jsem něco takového nikdy neudělal. Opravdu mne baví hrát na jailbreaku a nechce se mi
čekat měsíc až dostanu unban. OPRAVDU jsem nic neudělal a jestli tedy jo tak se omlouvám. Jestli jsem něco udělal tak bych
chtěl vidět nějáké demo kde co porušuju.

o unban.
- Jenda13
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Jenda | Jailbreak #4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jenda | Jailbreak #4
Dnes v poledne ti dal ban Beri. Než jsem přišel na server, tak ti dal ban Péťa a připojíš se znovu pod jiným účtem a myslíš si, že jsi na nás vyzrál. Kdybych tě nechal hrát jen to jedno kolo, tak dáš MFK další.
Tak si dáš na měsíc voraz, však ve středu začíná škola, tak budeš mít aspoň dostatek času.
Zamítnuto.
PS: Ban je bez možnosti zakoupení unbanu.
Tak si dáš na měsíc voraz, však ve středu začíná škola, tak budeš mít aspoň dostatek času.
Zamítnuto.
PS: Ban je bez možnosti zakoupení unbanu.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: Jenda | Jailbreak #4
Gustik píše:Dnes v poledne ti dal ban Beri. Než jsem přišel na server, tak ti dal ban Péťa a připojíš se znovu pod jiným účtem a myslíš si, že jsi na nás vyzrál. Kdybych tě nechal hrát jen to jedno kolo, tak dáš MFK další.
Zamítnuto.
Chtěl bych se zeptat za jaký účet. Opravdu to nechápu. Žádný ban jsem nedostal a ani si neuvědomuji že bych dneska něco dělal.
Chápu že si to zamítnul a už to je poslední slovo ale aspoň mi to vysvětli. Peta tak mi dal asi jenom move a neveděl jsem že jsem
tam nemohl k CT. Žádný ban jsem dneska nedostal.
- Jenda13
- Kolemjdoucí
Re: [Zamítnuto] Jenda | Jailbreak #4
OPAKUJI opravdu jsem žádný MFK neudělal.
- Jenda13
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1