• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Jephi/UB
Názov topicu: Jephi/UB
Vaše SID: STEAM_1:0:137193220
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): http://sourcebans.fakaheda.eu/sbans_249 ... mid&Submit
Popíšte čo sa stalo: Dostal jsem ban za údajný ghosting, když ani nemám/nikdy jsem neměl mazlíka v přátelích, proto chci dostat UB, protože je tento ban neprávem. Bylo úplně jasné, že to byl Trejtr, tak jsem řekl " je to alfa trejtr" a ten mi na to dal hned ban za údajný ghosting.
Vaše SID: STEAM_1:0:137193220
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): http://sourcebans.fakaheda.eu/sbans_249 ... mid&Submit
Popíšte čo sa stalo: Dostal jsem ban za údajný ghosting, když ani nemám/nikdy jsem neměl mazlíka v přátelích, proto chci dostat UB, protože je tento ban neprávem. Bylo úplně jasné, že to byl Trejtr, tak jsem řekl " je to alfa trejtr" a ten mi na to dal hned ban za údajný ghosting.
-
TheJephi - Mistr Yoda
[Vyřešeno] Jephi/UB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jephi/UB
+ tam zabil 3inna.... Nevím, jestli tento admin má nějaké problémy, ale toto mě fakt nebaví. Druhé kolo a hned dostanu ban, protože údajně ghostím....
-
TheJephi - Mistr Yoda
To že ho nemáš zrovna teď v přátelích na steamu neznamená že neghostíš , zabil jsem tam 3 inno , ty jsi byl úplně jinde a najednou začneš zrovna v ten moment co jsem je zabil řvát že jsem to já... Tak tu nelži že neghostíš . Stačí shlédnout demo kde to je jasně vidět.
Příště bych být tebou neporušoval pravidla a pak si nežádal o UB...
Příště bych být tebou neporušoval pravidla a pak si nežádal o UB...
-
Trejtr - CS:GO Admin
Ty si ze mě děláš teď asi srandu že? Nebudu to opakovat po 3... neghostil jsem, neghostím, hraju férově. Kdyby jsi se na mě podíval, tak si věděl, že se tam střílelo, šel jsem tam a viděl jsem tam pouze tebe, řekl jsem tvůj nick, že to jsi ty, hned si mě zabil. Nic sis nenechal vysvětlit a ihned ban. Když jak už opakuji, jsem neghostil. Nevím, jestli si normální, ale normální admin pozná ghost, ty asi ne 

-
TheJephi - Mistr Yoda
Chtěl bych se omluvit za tento neoprávněný ban (kouknul jsem na demo a šel jsem tam trochu vidět) . Prosím někoho aby dal hráči UB .
-
Trejtr - CS:GO Admin
Máš unban, můžeš jít hrát.
Trejtr si dá příště většího majzla a ujistí se na 100%, že ho nemohl někdo vidět.
Vyřešeno.
Trejtr si dá příště většího majzla a ujistí se na 100%, že ho nemohl někdo vidět.
Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1