• Stránka 1 z 1
[V]Jepi neschopný arogantní pitomec :P
Dává bany jen tak protože muže Myslí si že když mě veme do grapu tak je něco víc davá 4 h ban k ct za BUG ale v pohodě
takovýdle člověk by u Adminu neměl nic dělat děkuju
<3 Ani vysvětlit si to nenechal 
takovýdle člověk by u Adminu neměl nic dělat děkuju

- VokiS
- Kolemjdoucí
[V]Jepi neschopný arogantní pitomec :P
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jepi neschopný arogantní pitomec :P
Ahoj,
Tak kde bych začal.Začalo kolo simon dal nesplnitelný příkaz.Zabil mě a ty jsi zabil jednoho hráče.Simona jsem si grabl a zeptal se ho proč mě zabil.Já mu to vysvětlil ,že padl nesplnitelný příkaz a mohli jsme si dělat ,co jsme chtěli(Omluvil se a další kolo mi nahlásil vd).Potom jsem se zeptal na to samé tebe ,ale tys mi nedokázal odpovědět "Tvoje odpověď byla ano"(nebo nějak tak ,protože jsi použil slam a nebylo ti rozumět).Tys mi na to nedokázal odpovědět ,proto jsem postoupil k banu (4h fk).
PS:Nevím jak jsem neschopný a arogantní.Za to ,že dáš FK já si tě grabnu a zeptám se ty mi neodpovíš..
To by bylo ode mne vše
S pozdravem Jephi
Tak kde bych začal.Začalo kolo simon dal nesplnitelný příkaz.Zabil mě a ty jsi zabil jednoho hráče.Simona jsem si grabl a zeptal se ho proč mě zabil.Já mu to vysvětlil ,že padl nesplnitelný příkaz a mohli jsme si dělat ,co jsme chtěli(Omluvil se a další kolo mi nahlásil vd).Potom jsem se zeptal na to samé tebe ,ale tys mi nedokázal odpovědět "Tvoje odpověď byla ano"(nebo nějak tak ,protože jsi použil slam a nebylo ti rozumět).Tys mi na to nedokázal odpovědět ,proto jsem postoupil k banu (4h fk).
PS:Nevím jak jsem neschopný a arogantní.Za to ,že dáš FK já si tě grabnu a zeptám se ty mi neodpovíš..
To by bylo ode mne vše
S pozdravem Jephi
-
TheJephi - Mistr Yoda
Re: Jepi neschopný arogantní pitomec :P
Propracovana stížnost co se týče obsahu a textu, nic méně bez důkazů
Stížnost zamitam
Stížnost zamitam
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1