• Stránka 1 z 1
[V]Jepinka / JB1
1. Z mojich doterajších skúsenosti Jepinka je adminka ktorá nepríde na server dávať pozor a sledovať hru ale príde sa tam len porozprávať a po smiať s chalanmi. Dala mi fk ako je na deme vidno (situácia začína 11:30) takto sa vd neukončuje ako nám ho ukončil simon, tým pádom dostalo aj to druhé vd FK a Jepinka po tom ako mi napísala do chatu že mi dá vd ani neupozornila simona že tam je ešte druhé neukončené vd keď som to písal do čatu ale zas sa tam len rozprávala. Jepinka písala že mi vd dá no bohužiaľ mi ho nedala a sama ani nevedela že dala FK a nijako si to neoverila mohol som kľudne klamať a dala by mi free vd. O pár kôl neskôr mi dal simon STEAM_0:1:61464240 FK na začiatku kola dával zákazy ale štýlom kde povedal na stole mate zakázané atď (19:20) čiže sme mali zákazy len keď sme boli na stole a Jepinka samozrejme ako inak si písala do chatu a nedávala pozor. Fk padol 21:20. Ďakujem
2.https://ctrlv.sk/xUgZ , http://leteckaposta.cz/776997072
2.https://ctrlv.sk/xUgZ , http://leteckaposta.cz/776997072
- Backlash
- Kolemjdoucí
[V]Jepinka / JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jepinka / JB1
Já jsem tuhle situaci řešila tím, že jsem se ti omluvila s tím, že dostaneš VD další kolo, protože jsem se ptala Fracka jaký přesně řekl příkaz. Řekl "VD se zapojí do boxu" já jsem si myslela, že řekl "VD se zapojí do boxu na zadní stěnu". VD jsem ti hlásila.
JepiNkA
Nikdy nedopusť, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry.

-
Jepi - Pokročilý
o FK vím jednoznačně, jen mi nejde stahovat z pošty což nechápu, ale to je asi jedno jelikož vím, o jakou situaci jde
. Tak š
ťastný nový rok a zkuste to řešit semnou osobně na serveru a ne si stěžovat pořád na foru
i když to forumod toho tady je
. Já jsem ti VD hlásila co já vím.

ťastný nový rok a zkuste to řešit semnou osobně na serveru a ne si stěžovat pořád na foru

JepiNkA

-
Jepi - Pokročilý
A kde si prosím ťa to vd hlasíla? nemáš to ani v chate a ani si to nikde nehovorila a ak dobre viem tak povinnosť niekoho keď dá FK nie je len náhlasiť vd ale aj aby to vd hráč dostal a už dupľom keď si adminka a on si nás tie 2vdčka vôbec neukončil tam nejde oto či sme mali byť v boxe alebo v boxe na zadnej stene.
- Backlash
- Kolemjdoucí
Ja som ti hneď písal s snažil sa to riešiť stebou pisal som aj do chatu že to druhé vd dostane fk ak ho simon neukončí ako má lenže ty si to ignorovala a skakala si tam po hračoch tak čo ja tam budem písať ked ti to je jedno... A o FK si si vôbec nebola istá ako tu píšeš ked že si myslíš že FK si mi dala preto že som nemusel byť na zadnej stene ale len v boxe podľa toho čo si napísala vyššie.
- Backlash
- Kolemjdoucí
Ten druhý hráč FK ani nedostal. Mě demo nejde stáhnout ale viděla jsem ho u přítele. To, že vás nezapojil správně je pravda. Proto jsem ti taky psala, že dostaneš VD za to, že si dostal FK. Bylo to před půlnocí a pak už jsem odešla a očividně jsem ti VD podle chat logu nenahlásila.Tak se ti veřejně omlouvám a uznávám tuto stížnost jako oprávněnou.
A už mě prosím nekritizujte a upozorni mě na to třeba to kolo, kdy byla přestřelka, že jsem zapomněla ti ho nahlásit, děkuji a přeji ti hezký zbytek večera
A už mě prosím nekritizujte a upozorni mě na to třeba to kolo, kdy byla přestřelka, že jsem zapomněla ti ho nahlásit, děkuji a přeji ti hezký zbytek večera

JepiNkA

-
Jepi - Pokročilý
Ja sa ťa nesnažím kritizovať len mám vždy také šťastie že keď si tam ty tak sa tam len zabávaš a každý chalan tam od teba niečo chce lebo si holka a oni sú 17 roční panici... V pohode ďakujem aj tebe pekný zvyšok dňa.
- Backlash
- Kolemjdoucí
A já zde nepůsobím týden..ale jsou to nějaké roky a nechodím se na server bavit... Ano, někdy se zasměju a píšu si tam s kamarádama, které znám dlouho, ale to co píšeš je absolutní blbost. Práva mám kvůli tomu, abych řešila hříšníky a vaše FKs atd.. a ne proto, abych si tam hrála atd. Podívej se někdy na to, co děláte vy. Já si taky někdy skočím, to neříkam:-). Jen nepiš blbosti jak si tam chodím povídat atd..Dělám vždy to, co je v mých silách a myslím si, že někteří, kteří mě neznají jeden den a píšou mi denně na steam ať jdu tam a tam na server, že moc dobře ví, že když můžu tak pomůžu. Tak tu ze me nedělej nějakou neschopnou. Budu si dávat už větší pozor na takové situace, aby se tu nenašel zase dlouho nějaký jedinec na foru.
Vždy když tam budu, tak mi určitě napiš když se něco bude dít a neboj se, dám si už pozor
. A věř mi, že mě nezajímají borci v csku za těch 9 let
. A omlouvám se, že jsem to nenapsala do jedné zprávy.
Vždy když tam budu, tak mi určitě napiš když se něco bude dít a neboj se, dám si už pozor

JepiNkA

-
Jepi - Pokročilý
Jepinka, aj podľa vlastných slov, bude oveľa viac pozorná na serveroch. Sľúbi, že vždy všetko dorieši do konca a že sa takéto sťažnosti už viac nebudú opakovať.
Sťažnosť oprávnená.
Sťažnosť oprávnená.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [V]Jepinka / JB1
A poprosím ešte o zabanovanie hráča ktorého steam je vyššie za fk ktorý padol 21:20 ďakujem
- Backlash
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1