• Stránka 1 z 1
Ještě jednou pomoc !
Potřeboval bych pomoc, když se připojim na jailbreak a CT (dozorci mluví) tak nic neslýším a blíká to voice (jak je napsáno kdo mluví) jinak zvuky hry slyším v pohodě.. Nevíte co by to mohlo být ? Díky za rady.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Přesně tuhle zprávu jsem napsal minule a admin mi napsal že je to kvuli steamu(VALVE) a zamkl to, ale já jsem se nestihl zeptat jak to mám spravit..
A ještě před zapnutím steamu (když mě to neblblo) tak se mi tam objevila aktulizace.. :O
Tak nevím co stím díky za radu..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Přesně tuhle zprávu jsem napsal minule a admin mi napsal že je to kvuli steamu(VALVE) a zamkl to, ale já jsem se nestihl zeptat jak to mám spravit..

Tak nevím co stím díky za radu..

-
Smradoch - Kolemjdoucí
Ještě jednou pomoc !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ještě jednou pomoc !
Navod na opravu mikrofonov mas tu http://www.gamesites.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=2824 ked spravis vsetko ako mas tak ti to pojde:) a budes pocut vsetkych )
Aj admini su len ludia,a nie stroje.
-
An0nym0us - Pokročilý
Ahoj pokud ti to ještě furt nejede tak to řeš podle toho co ti psal An0nym0us.
-
M4ch3C - Kazatelův učeň
Riesenie na mikrofony tu mas takze lock 

Aj admini su len ludia,a nie stroje.
-
An0nym0us - Pokročilý
Dávám lock.
-
M4ch3C - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1