• Stránka 1 z 1
[Zamietnute]JimCarry / JAILBREAK
Popis situácie: Admin graboval CTčko, ktoré sa hralo, najprv s nim hralo surf a potom deathrun a tak kazil admin hru a neplnil si povinnosti
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/529567255
PS: Admin toho hráča nechal aj nadalej u CT ...
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/529567255
PS: Admin toho hráča nechal aj nadalej u CT ...
- JanKollar69
- Kolemjdoucí
[Zamietnute]JimCarry / JAILBREAK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JimCarry / JAILBREAK
Milý Wortex
je večer, pohodová atmosféra a ja som videl, že si CT surfuje na surfe. Tak som chvíľu namiesto plácnutia o zem s ním surfoval a droval a až potom ho potrestal posunutím do vody a upozornil, nech sa to neopakuje. On mi následne odpovedal
je večer, pohodová atmosféra a ja som videl, že si CT surfuje na surfe. Tak som chvíľu namiesto plácnutia o zem s ním surfoval a droval a až potom ho potrestal posunutím do vody a upozornil, nech sa to neopakuje. On mi následne odpovedal
čím som to považoval za vyriešené a že daný hráč pochopil, čo robil zle. Ak si dobre pamätám, tak počas toho sa hral futbal, takže hádam som nijako neprekážal v plynulosti hry a ani ju nikomu nekazil.ok sorry braško.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
JimCarry píše:Milý Wortex
je večer, pohodová atmosféra a ja som videl, že si CT surfuje na surfe. Tak som chvíľu namiesto plácnutia o zem s ním surfoval a droval a až potom ho potrestal posunutím do vody a upozornil, nech sa to neopakuje. On mi následne odpovedalčím som to považoval za vyriešené a že daný hráč pochopil, čo robil zle. Ak si dobre pamätám, tak počas toho sa hral futbal, takže hádam som nijako neprekážal v plynulosti hry a ani ju nikomu nekazil.ok sorry braško.
Dany hrac, kolo na to ako si odisiel, dostal ban za MFK. Podla mna si pochybil.
- JanKollar69
- Kolemjdoucí
JanKollar69 píše:JimCarry píše:Milý Wortex
je večer, pohodová atmosféra a ja som videl, že si CT surfuje na surfe. Tak som chvíľu namiesto plácnutia o zem s ním surfoval a droval a až potom ho potrestal posunutím do vody a upozornil, nech sa to neopakuje. On mi následne odpovedalčím som to považoval za vyriešené a že daný hráč pochopil, čo robil zle. Ak si dobre pamätám, tak počas toho sa hral futbal, takže hádam som nijako neprekážal v plynulosti hry a ani ju nikomu nekazil.ok sorry braško.
Dany hrac, kolo na to ako si odisiel, dostal ban za MFK. Podla mna si pochybil.
To už ja ale neovplyvním. Ja som bol aktívny na servery jedno kolo. Nemohol som predpokladať, čo spraví potom, čo odpojím.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
-
JimCarry - Profesionál
admin nemusi hned davat ban alebo akokolvek trestat, ak sa hrac ospravedlni to ze potom dal MFK s tym nema nic spolocne 
PS kto vyhral surf alebo ty ?
Zamietam

PS kto vyhral surf alebo ty ?

Zamietam

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Garlin píše:PS kto vyhral surf alebo ty ?
ty aj čítaš po sebe Danko? Však Európa s tebou vydrbe, Danko!
- JanKollar69
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1