• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Jindra volny prehoz
Admin : jindra
Server : jb1
Situacia :
Zacala sa nova mapa bol som CT dvaja admini ma skusaly ci mam mik mal som vsetko v pohode a v tom zrazu si ma admin jindra prehodil len tak . Ked som sa opytal preco povedal ze je vela CT a malo T pridom bol server skoro full . Potom povedal ze sa mam zesha cosi opytat
Server : jb1
Situacia :
Zacala sa nova mapa bol som CT dvaja admini ma skusaly ci mam mik mal som vsetko v pohode a v tom zrazu si ma admin jindra prehodil len tak . Ked som sa opytal preco povedal ze je vela CT a malo T pridom bol server skoro full . Potom povedal ze sa mam zesha cosi opytat
Ked piješ ako frajer , grcaj ako pan !!
-
GRCO - Zkušený
[Vyřešeno] Jindra volny prehoz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jindra volny prehoz
Nechápu proč si stěžuješ, když jsem ti to na serveru vysvětlil. Dokonce to vysvětlení tady píšeš..
Nepřekvapuje mě, že zrovna ty zase lžeš.
SCREEN
Měl jsme na výběr mezi akademikem Fapim a tebou.
Fapi, jakožto akademik pomáhající portálu měl přednost.
Ty, jakožto nenapravitelný hulvát a majitel několika perma banů, si putoval k T.
Důkaz o tom že lžeš jsem již dodal, vše ti bylo řádně vysvětleno, proto nezbývá než konstatovat, že ses po perma banu na Furienu rozhodl dělat problémy hráčům a adminům i na JailBreaku.
Zavčasu bych ti doporučil toho nechat.
GRCO píše:povedal ze je vela CT a malo T pridom bol server skoro full
Nepřekvapuje mě, že zrovna ty zase lžeš.
SCREEN
Měl jsme na výběr mezi akademikem Fapim a tebou.
Fapi, jakožto akademik pomáhající portálu měl přednost.
Ty, jakožto nenapravitelný hulvát a majitel několika perma banů, si putoval k T.
Důkaz o tom že lžeš jsem již dodal, vše ti bylo řádně vysvětleno, proto nezbývá než konstatovat, že ses po perma banu na Furienu rozhodl dělat problémy hráčům a adminům i na JailBreaku.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
A hrac chaspele bez miku ? Toho tam nechal . A nechovam sa ako hulvat . A nechcem robyt problemi nikomu niesom ako ostatny . Som to chcel len vysvetlit poriadne ked admin bol IGNOR . Tak nwm preco som zas ten zly ja. A toto je moj prvy perma na furiene uplne za . Nic racej budem ticho . Ja som si svoje chyby priznal a ospravedlnil sa za ne
-
GRCO - Zkušený
Admin ti situaci vysvětlil, už víš proč jsi byl přehozen.
Touto radou bych se řídil.
Vyřešeno, stížnost neoprávněná.
V rámci slušného chování zde máš prostor pro dodatečné vyjádření, v opačném případě bude topik zamknutý.
Touto radou bych se řídil.
Vyřešeno, stížnost neoprávněná.
V rámci slušného chování zde máš prostor pro dodatečné vyjádření, v opačném případě bude topik zamknutý.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Jindra volny prehoz
A coho mam nechat ? Nic zle nerobym Zmenil som sa som tu tu pisal asi 100x hram normalne na JB ok berem ze ma prehodil . Nechapem coho mam nechat ked NIC zLE nerobym. Ja sa spravan slusne normalne uz hram . Somnu nema uz nikto priblem spravam sa ako sa mam spravat
-
GRCO - Zkušený
Ja som vas chcel len presvecit ze som sa zmenil ze uz niesom take hovado a ze hram uz normalne a prosil som o UB .
Ďakujem jayox za priestor k slusnemu vyjadteniu
ĎAKUJEM
( moze lock )
Ďakujem jayox za priestor k slusnemu vyjadteniu

-
GRCO - Zkušený
Neštvi ma, dostal si už druhú permu na furiene a jednu permu na JB, všetko odomňa. Písal si v topicoch, že sa už budeš normálne správať ale jak vidím, tak asi nie.
-
Zesh - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1