• Stránka 1 z 1
JJ alisa Peto/JB1
Dobrý den, vážení kolegové a kolegyně, chlapci a děvčata, tímto podávám stížnost na admina Peta, se kterým jsem velmi nespokojen, jako normální hráč jsem si chtěl zahrát svojí oblíbenou hru counter strike 1.6 na vašem portálu gamesites na serveru jailbreak 1, hrála se mapa jail_rats a všechno probíhalo v pohodě dokud nepřišel ten DÉMON(Peto), zabil tam asi milion lidí a všichni psali MFK i když to MFK vlastně nebyl, jen hráči jsou hloupí a neumí pravidla, tak jsem jenom napsal "POJĎME PODAT HROMADNOU STÍŽNOST A POJĎME BOJOVAT ZA NAŠE PRÁVA", chtěl jsem tím jenom říct, že se lidi nesmí bát za svoje názory, nic víc
a za to jsem dostal ban na 6 hodin s důvodem nadávky a v závorce bylo ještě napsáno čau, tímto chci admina taky pozdravit, ale příště to může napsat jenom do chatu, že mě zdraví a nemusí mi dávat ban
věřím, že to vyřešíme bez dalších omylů a pokud jsem admina nějak naštval, tak se samozřejmě omlouvám
Tady je hlstats kde můžeme vidět, že jsem slušný a nenadávám--> http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=25268
Díky za přečtení stížnosti 

Tady je hlstats kde můžeme vidět, že jsem slušný a nenadávám--> http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=25268

VIP+EVIP: JB1 a JB7
steam->Hutaj
steam->Hutaj
-
HUTAJ - Mistr
JJ alisa Peto/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JJ alisa Peto/JB1
Nevidim dovod ti davat unban, uz v minulej staznosti si mal nejake poznamky. Sranda je, ze ja som bol na servery 2 mapy a ty si sa napojil len pri tejto.
Ten cas si pockas a aspon sa naucis, ze nemas mat priblble poznamky.
Ten cas si pockas a aspon sa naucis, ze nemas mat priblble poznamky.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1