• Stránka 1 z 1
"jméno v demu, nehodlám přepisovat"/JB3
1. Jde o věc na kterou jsem si stěžoval v topicu "Rady a návody"
zde odkaz: spatny-pristup-ze-strany-adminu-t88342.html
popis konkrétně: Hraju si v Pohodě na serveru jsem u CT žejo... hraju v pohodě a poklidu občas vezmu simona a tak (vycpávky musí být, abyste se nenudili...), nikdo si za celou dobu ani 1. nepostěžoval na kvalitu mého mikrofonu, a když jsem najednou takhle simon tak uprostřed hry si lehám na zem a čtu že jsem byl tímto adminem - "jméno je v demu" (nedá se to přehlídnout je to strašná hatvatilka a je to dlouhý) přehozen k CT, prý z důvodu kvality mikrofonu, nenechal mne to ani opravit, prostě mně rovnou přesunul. A to jsem se zrovna nedávno ptal jednoho člověka ze support teamu jestli ho mám v pohodě, on řekl že ano a i si myslí že lepší než někteří admini.
Takže Long story short: Free přehoz
Jo a pak mi dal BAN za to že jsem se narval k CT v posledních 5-ti minutách, ale to chápu, a vím že to dělat nesmím, ale je to krásné gesto, no ne?
2.důkaz: http://leteckaposta.cz/163924393
zde odkaz: spatny-pristup-ze-strany-adminu-t88342.html
popis konkrétně: Hraju si v Pohodě na serveru jsem u CT žejo... hraju v pohodě a poklidu občas vezmu simona a tak (vycpávky musí být, abyste se nenudili...), nikdo si za celou dobu ani 1. nepostěžoval na kvalitu mého mikrofonu, a když jsem najednou takhle simon tak uprostřed hry si lehám na zem a čtu že jsem byl tímto adminem - "jméno je v demu" (nedá se to přehlídnout je to strašná hatvatilka a je to dlouhý) přehozen k CT, prý z důvodu kvality mikrofonu, nenechal mne to ani opravit, prostě mně rovnou přesunul. A to jsem se zrovna nedávno ptal jednoho člověka ze support teamu jestli ho mám v pohodě, on řekl že ano a i si myslí že lepší než někteří admini.
Takže Long story short: Free přehoz
Jo a pak mi dal BAN za to že jsem se narval k CT v posledních 5-ti minutách, ale to chápu, a vím že to dělat nesmím, ale je to krásné gesto, no ne?
2.důkaz: http://leteckaposta.cz/163924393
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
-

SavoLita - Zkušený

"jméno v demu, nehodlám přepisovat"/JB3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: "jméno v demu, nehodlám přepisovat"/JB3
Čekal jsem že si půjdeš stěžovat.
No tudíž Ti sem napíšu reason údajného přehozu.
2 týdny max. z5 sem Tě na otřesný mikrofon uporoňoval, a ne jednou... i na steamu mi někteří hráči psali abych Tě přehodil že máš otřesný mikrofon.
Proto když sem dorazil na server stačila mi jen chvilka abych si vzpomněl na Tvůj otřesný mikrofon..
Tady přikládám jak probíhalo řešení situace z mé strany → http://www.imgbank.cz/48Y
+ jak Ty říkáš ban oprávněný.
No tudíž Ti sem napíšu reason údajného přehozu.
2 týdny max. z5 sem Tě na otřesný mikrofon uporoňoval, a ne jednou... i na steamu mi někteří hráči psali abych Tě přehodil že máš otřesný mikrofon.
Proto když sem dorazil na server stačila mi jen chvilka abych si vzpomněl na Tvůj otřesný mikrofon..
Tady přikládám jak probíhalo řešení situace z mé strany → http://www.imgbank.cz/48Y
+ jak Ty říkáš ban oprávněný.
-

skywow - Drbna

OK řešil si dobře, "hráče co hraje na toustovači" a jeho mik stojí za prd že mu ani rozumět není by to asi nezaskočilo, ale já mam mikrofon jak mi bylo řečeno "dostačující, a i lepší než mnozí admini" o to mi jde víc, být přehozen za lehce šumící mik je k nasrání (sorry za výraz) kdyby mi nebylo ani rozumět, a hráči se chovali zmateně - ani nepípnu
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
-

SavoLita - Zkušený

Po uzavření této stížnosti (klidně teď, případně mi písni PM tady na webu) jsem ochoten jít s Tebou na JailBreak server (GS), a natočit/nahrát Ti záznam tvého mikrofonu.
-

skywow - Drbna

i DevilStrike v demu napsal, že mně slyší dobře
-

SavoLita - Zkušený

Prosím tě nespamuj a počkej až to někdo zamkne.
Btw
Tvůj mikrofon je otřesnej, když jsi simon musím se opravdu soustředit na rozpoznání příkazů. Potom je přehoz na místě že ano..
Btw
Tvůj mikrofon je otřesnej, když jsi simon musím se opravdu soustředit na rozpoznání příkazů. Potom je přehoz na místě že ano..

-

JayoX - Mistr Yoda

s tím souhlasím...
-

SavoLita - Zkušený

Mikrofon ti to nezpraví, ale máš pravdu.
Přehodit tě hned je pitomost.
Tímto příspěvkem se ti omlouvám.
Přehodit tě hned je pitomost.
Tímto příspěvkem se ti omlouvám.
-

skywow - Drbna

Admin bude potrestán.
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-

Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin

• Stránka 1 z 1