Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] John / JailBreak

Příspěvekod WhyNotNoCo » 07 úno 2022, 17:08

Nick na serveru: BOT John
SID: STEAM_0:0:619409717
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=171682

Bany, které jsem dostal: Žiadne a dúfam že to tak ostane, ak niečo spravím zle (čo sa bežne nestáva) vždy se omluvím a život jde dál.

Něco o mně: Volám sa Timotej, v septembri mám 17 rokov a chodím na Gympel v Banskej Bystrici (stred Slovenska). Vo svojom voľnom čase sa hrávam najmä CS:GO ale tiež ma dosť berú príbehovky ako Mafia, BatMan, Assasin's Creed, alebo niečo s kamošmi ako napríklad Forest avšak najviac času trávim aj tak pri CS:GO. Jediné community servery čo hrám sú JailBreaky na Gamesitoch.. k Jailom ma dostal hráč Paťko._ a zase ja som dostal k Jailom mojich kamošov.

Proč právě já:Na servery ma pozna dosť hráčov a vždy som skôr za srandu ako tryhard (samozrejme v rámci možností). Som človek ktorý nerád hádky a vždy si vypočujem názor ostatných. Častokrát sa mi stáva že napravím SIMONOV/CTčka ktoré majú podstatne vyšší rank ako ja. Keď si niesom niečím istý napíšem nejakému adminovi do súkromnej (teraz už pomenej lebo nepoznám možno 2% pravidiel a aj to si nespomeniem akých, samozrejme niesom neomylný), týmto by som chcel poďakovať HypeXovi a Furymu ktorí mi vždy ochotne odpíšu, poradia a danú vec objasnia. Keď si raz za uhorský rok zahrám ako CT tak vždy radšej nevýhody aby som ľudí aj poučil nachytávky a objasnil množstvo pravidiel.

Zkušenosti s CS:GO: V hre mám nahráno dost hodin a hrával som ju už v mojich 12 rokov na účte ktorý má teraz môj brat. Môj najvyšší rank bol MGE a vo WingManoch SupremeMFC (dôvod je taký že si radšej zahrám s kamošmi čo majú SilverEM a dáme aj prehry ako tryhardit RoadToGlobal :D)

Případné poznámky: Admina by som chcel z toho dôvodu že som dosť aktívny a to aj v hodinách keď je na všetkých JB serveroch dokopy max 7ľudí a v takomto čase si ľudia robia čo chcú. Takže by som mohol problém riešiť na mieste a v daný moment.. niekedy je totiž tažké niekomu vysvetľovať chyby keď mi po 3kolách dá mikrofon ;).
PS: s Adminovaním som ešte nemal žiadne skúsenosti ale každý musí niekde začať ;)
WhyNotNoCo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] John / JailBreak

od Rumcajz » 07 úno 2022, 17:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: John / JailBreak

Příspěvekod KhalDenny » 07 úno 2022, 19:53 VIP

Ahoj,

Preklepol som si tvojú IP a hneď na prvých 2 účtoch je 5 banov. screen1.screen2.
Jeden rovno permanentný.

Zamietnuté.
KhalDenny
CS2 Admin
CS2 Admin

Re: [Zamietnuté] John / JailBreak

Příspěvekod WhyNotNoCo » 07 úno 2022, 19:59

ano ale pokial viem otazka bola o banoch na tomto ucte, akceptujem to.. za pokus nic nedam.. bolo to davno a nestalo sa to
WhyNotNoCo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Zamietnuté] John / JailBreak

Příspěvekod WhyNotNoCo » 07 úno 2022, 20:03

bolo to davno a snazim sa hrat a nebyt toxic na serveroch aby som ban nedostal
WhyNotNoCo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů