I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Johnny Gaudreau / CTIBI

Příspěvekod Risiak1986S » 03 dub 2016, 08:55

Dobre ranko prajem,
Zacal by som skor stym ze ja sa ani nebudem nejako stazovat na tychto dvoch chlapcov ale zoberiem to vseobecne.....
Ja neviem ako vy gs robite nabor na adminov ale nestaci len podla par viet co napisu ludia o sebe alebo dalsie vase poziadavky co tu mate....Admin by mal byt prvorade vzorom ostatnym hracom a dodrziavat iste pravidla co tu mate stanovene a nie ich zneuzivat vo svoj prospech, Admin by mal mat isty vek,inteligenciu,porozumenie,vediet sa spravne rozhodnut,nenadavat,alebo nevytvarat konflikty,nerobit sa panom server a nevyhrazovat sa s banom atd A prvo rade by mal mat istu ZRUCNOST v hrani, prepacte ale aby mi admin menom CTIBI vyhrožoval s banom co hra ako by nepouzival mys ale pohyboval sa so sipkami ,to fakt je adminom??? tak to je moc aj na mna....fakt nechapem ako vyberate adminov ale treba to aj odsledovat potom ked im date prava ci ich aj spravne pouzivaju a nie len "vypustit ich do jungle" chodte a robte si co chcete.... trosku pouvazujte a dajte si namahu pozriet sa ako admini vyuzivaju svoje prava a kto ich ma..
ps: nerieste mna teraz ale staznost a prajem Vam pekny den
Risiak1986S
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Johnny Gaudreau / CTIBI

od Rumcajz » 03 dub 2016, 08:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Johnny Gaudreau / CTIBI

Příspěvekod Jadberg » 03 dub 2016, 09:30

Adminy nabírám já (ten co ti dal ban) s kolegou jysim, takže to tak taky vypadá, "jeden lepší jak druhej" :D .
Ne chápu, ty se na serveru chováš tak strašně infantilně, a myslíš si, že když začneš někoho urážet a provokovat, tak že za to prostě ten ban nedostaneš?
Nevidím tu žádné důkazy o nás, že něco děláme špatně.
To, že se zas pokoušíš urazit Ctibiho, tím, že napíšeš, že csko hrát neumí, to neznamená, že nemá rozum a že nemůže mít práva.
A nemusíš se bát, 1 den je dobrej ještě začnu ti to za to tvoje chování zvyšovat a jestli se ti tu nelíbí tak prostě čau, ahoj.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod Ctibi14 » 03 dub 2016, 09:36

Tak pekne poporiadku.
Správaš sa ku nám (AT) a aj k ostatným hráčom povýšenecky a ako keby si bol majster sveta. Po tom ako som ti dal kick som ťa upozornil, že ak sa budeš ďalej správať ku nám tak ako doteraz, dáš si oddych od GS. Ak to berieš ako vyhrážanie, tvoja vec. Odo mňa to bolo upozornenie. Za to že si ďalej provokoval si dostal trest. Viac menej súhlasím s Jadbergovím banom, ale mám aj isté výhrady. Ale všeobecne, ban si zaslúžiš.
Ďalej, admin sa nevyberá podľa toho či vie mód, na ktorý si žiada práva, veľmi dobre hrať. To by tu mohol byť každý lepší hráč admin. Vyberajú sa podľa znalosti pravidiel a psychickej spôsobilosti t.j. vie sa správať, dokáže riešiť veci s chladnou hlavou a neuráža ostatných hráčov ako to máš ty v obľube.

Odo mňa všetko.
Ctibi14
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 dub 2016, 09:38

Měla babka čtyři jabka
a dědoušek jen dvě,
dej mi, babko, jedno jabko,
budeme mít stejně.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy