• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Jon Bones Jones / Dastan Rodriguez !
Zdravím, tato stížnost je směřovaná na admina DastaN Rodriguez ! alias Jon Bones Jones.
hrála se mapa jail_bailonX, zmíněný admin mě vyzkoušel na mik do kterého jsem mu neodpověděl a dostal jsem přehoz. Jak
admin odešel, připojil jsem se nazpět k CT a si po půl minutě jsem se odpojil protože jsem si musel vyřídit pár věcí.
Sleduju amxbans pravidelně a vidím že Dastan mi dal ban na 24 hodin. Šel jsem si to ještě s adminem vyřídit na server proč ban na 24h? Neodpověděl ani na jednu mou otázku. Chápal bych, kdyby mi dal ban hned po tom co mě přehodil od CT ale ban mi dal až potom co jsem k nim znovu připojil, čímž by to vyůstilo v ban na 1 hodinu.
Chtěl bych se zeptat Dastana, proč jsem dostal tak velký trest za opakovaný přehoz?
Děkuji za vyslechnutí a případné zmírnění trestu.
hrála se mapa jail_bailonX, zmíněný admin mě vyzkoušel na mik do kterého jsem mu neodpověděl a dostal jsem přehoz. Jak
admin odešel, připojil jsem se nazpět k CT a si po půl minutě jsem se odpojil protože jsem si musel vyřídit pár věcí.
Sleduju amxbans pravidelně a vidím že Dastan mi dal ban na 24 hodin. Šel jsem si to ještě s adminem vyřídit na server proč ban na 24h? Neodpověděl ani na jednu mou otázku. Chápal bych, kdyby mi dal ban hned po tom co mě přehodil od CT ale ban mi dal až potom co jsem k nim znovu připojil, čímž by to vyůstilo v ban na 1 hodinu.
Chtěl bych se zeptat Dastana, proč jsem dostal tak velký trest za opakovaný přehoz?
Děkuji za vyslechnutí a případné zmírnění trestu.
My name is Van. I'm an artist. I'm a performance artist
I'm hired for people to fulfill their fantasies, their DEEP DARK FANTASIES.

- vykar
- Amatér
[Vyr.]Jon Bones Jones / Dastan Rodriguez !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jon Bones Jones / Dastan Rodriguez !
Čau!
Po dobu co jsi byl u CT jsi dělal kraviny ,pouštěl jsi do voicu pisničky a nedělal jsi to co by jsi dělat měl. Když sem tě grabnul, aby jsme si popovídali, napsal jsi do chatu počkej. Nečekal jsem, dostal jsi přehoz. Následně jsi psal jestli, že až si opravíš mikrofon jesti se mužeš zpátky vrátit k CT. Odpověděl jsem ti že NE! Stejnak si se vrátil tak jsi dostal ban za neschopnost simona na 24 hodin.
Dastan
Po dobu co jsi byl u CT jsi dělal kraviny ,pouštěl jsi do voicu pisničky a nedělal jsi to co by jsi dělat měl. Když sem tě grabnul, aby jsme si popovídali, napsal jsi do chatu počkej. Nečekal jsem, dostal jsi přehoz. Následně jsi psal jestli, že až si opravíš mikrofon jesti se mužeš zpátky vrátit k CT. Odpověděl jsem ti že NE! Stejnak si se vrátil tak jsi dostal ban za neschopnost simona na 24 hodin.
Dastan
-
DastaNRodriguez - Zkušený
Jak můžeš vědět co jsem tu mapu dělal když jsi tam byl asi 5 minut? Tvoje odpověď "NE" s tímto nijak nesouvisí hráč má vědět že se nemá přesouvat zpět k CT potom co dostane přehoz. Proto je na to pokud vím rovnou udělaný příkaz v amx, či že ban na 1 hodinu. Neměl si mi co dávat ban na 24 hodin po tom co jsem znovu šel k CT.
My name is Van. I'm an artist. I'm a performance artist

- vykar
- Amatér
Když ti napíšu, že se k CTčkum nevrátíš tak se nevrátíš. Vrátil ses, dostal jsi ban.
Počkáme na vyjádření HLSA.
Počkáme na vyjádření HLSA.
-
DastaNRodriguez - Zkušený
Po dobu co jsi byl u CT jsi dělal kraviny ,pouštěl jsi do voicu pisničky a nedělal jsi to co by jsi dělat měl.
Za toto malo prísť prehodenie k T a prišlo. Správne.
Když ti napíšu, že se k CTčkum nevrátíš tak se nevrátíš.
Stejnak si se vrátil tak jsi dostal ban za neschopnost simona na 24 hodin.
Pokiaľ je CT prehodené k T kvôli nejakému prehrešku a vráti sa naspäť k CT, má dostať BAN na 1 hodinu k CT. Nie na celý deň. Nesprávne.
Admin mi napíše na STEAMe alebo TSku a bude mu znovu vysvetlený banovací poriadok.
BAN som ti skrátil.
Sťažnosť oprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1