• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Joseph/TTT
Nick na serveru Joseph
SID STEAM_0:1:542420190
Sekce, na které chci práva TTT
Věk 21let
Hl.stats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=34096
Neco o mne žijem v malej dedinke, nedávno som doštudoval školu elektrotechnickú momentálne sa snažím uchytiť moje koníčky sú väčšinou moje víkendy strávim pri rybách,alebo na TTT cez týždeň do večera mávam prácu Bývam na Orave.
Proč práve ja? Snažím sa pomáhať ľuďom väčšinou začiatočníkom mám pevné nervy a keď sa musím priznať že niekedy mi ujde slovíčko + nemám rád keď niekto niekomu dá random a potom sa to zbytočne opláca.
Skúsenosti s CSGO Mám na viacerých účtoch nahraté už dokopy cca 3000hodin csgo hrávam pomaly každý deň keď sa mi dá.
SID STEAM_0:1:542420190
Sekce, na které chci práva TTT
Věk 21let
Hl.stats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=34096
Neco o mne žijem v malej dedinke, nedávno som doštudoval školu elektrotechnickú momentálne sa snažím uchytiť moje koníčky sú väčšinou moje víkendy strávim pri rybách,alebo na TTT cez týždeň do večera mávam prácu Bývam na Orave.
Proč práve ja? Snažím sa pomáhať ľuďom väčšinou začiatočníkom mám pevné nervy a keď sa musím priznať že niekedy mi ujde slovíčko + nemám rád keď niekto niekomu dá random a potom sa to zbytočne opláca.
Skúsenosti s CSGO Mám na viacerých účtoch nahraté už dokopy cca 3000hodin csgo hrávam pomaly každý deň keď sa mi dá.
- josep
- Amatér
[Zamietnuté] Joseph/TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Zamietnuté] Joseph/TTT
Ahoj Joseph,
Za posledný mesiac máš na serveri nahratých 24 minút, môžeš začať u toho.
Zamietnuté.
Za posledný mesiac máš na serveri nahratých 24 minút, môžeš začať u toho.
Zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1