Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Jump/JahodaGS

Příspěvekod JahodaGamesites » 06 bře 2017, 20:21

Ahojte, rád by som chcel požiadať o práva na Jump sekciu /SurfRPG..

Nick v hre : mam wolhek

Nick na fóre : JahodaGamesites

Profil na fóre : jahodagamesites-u40181.html

Vek : 15

Steam nick : DaW

Steam ID : STEAM_0:0:139492834

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=1457

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): ano 1 ban tu bol 2 roky dozadu za autobhop.. ale už som sa dosť poučil a ma to aj omrzelo, chcel by som to napraviť... bol som ešte taký polokid..

Niečo o sebe : začnem tým, že sa volám Michal, mám 15 rokov už konečne ten život ale letí,, no čo povedať rád hrám počítačové hry strávim na pc celí deň, občas idem von z kamarátmi, ale tí tiež gemblia :D moje obľúbené hry sú cs 1.6- hrám približne už 4 roky neviem presne, csgo- už 2 roky- preto som tak dlho nehral na gs ... potom si zahrám aj the forest, heroes a generals, dirty bomb a podobne,, na pc som denne tak 6 hodín aj viac,,nemám doma skoro čo robiť tak sa venujem tomuto, tento rok vychádzam na strednú školu a idem na informačne a sieťové technológie,, uvidím ako pôjdu monitory :D iné má ešte zaujíma aj futbal trochu, filmy dosť pozerám chodím do kina a podobne.. na gs som už 5 rokov cca 4 možno

Prečo by som chcel na GS adminovať? : táto otázka býva najťažšia a moc sa na ňu odpovedať nedá.. hlavnou vecou asi na tom je, že chcem udržať poriadok na servery ,, budem aktívny tak celí deň od školy--- zabrániť vulgarizmu,cheatingu a podobne, hádkam,, moc nie som na bany ale ak to bude stáť tak trest bude určite, pomáhať hráčom, ak by niečo nevedeli a tak komunikovať zo serverom s ostatnými adminmi, ale hrozne ma naštvalo ako som sa správal pred 2 rokmi hrôza čítať staré príspevky a skoro máte admina už a zlyháte ... hanba mi..

Budem rád za vyjadrenia bye.
JahodaGamesites
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] Jump/JahodaGS

od Rumcajz » 06 bře 2017, 20:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jump/JahodaGS

Příspěvekod Izmael » 06 bře 2017, 22:31 VIP

Zdravím,

většinu podmínek nesplňuješ - věk, nahrané hodiny..
Navíc na serveru nadáváš a měl jsi i ban za autobhop.
Projdi úspěšně akademii a pak uvidíme. ;)

Zamítnuto..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů