• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jump sekcia / NoE
Čauko
rád by som požiadal o admin práva na Surf RPG / Jump serveroch.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Aim / DM serveroch.
Nick v hre : NoE
Nick na fóre : SamuelSVK123
Profil na fóre : habs-u41534.html
Vek : 15
Steam nick : NoE
Steam ID : STEAM_0:1:160050599
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=11990 hodiny s ami strateli neviem prečo ???
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Moje bany na tomto hernom portáli su najme z JailBreaku: nadávky (malé), jeden ban za FK ,, neznalosť pravidiel a hádzanie guny T (nevedel som pravidla ) . Na surfe som nedostal ban dival som sa na hodiny kľko mám pozrel som sa a skoro všetko mi zmizlo
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Samuel robím IT rad hrávam football alebo na bicykli jazdím alebo na motorke aj na štvorkolke keď prídem domov tak sa naučim a šup za počitač a gamesites
Prečo by som chcel na GS adminovať? :Surf RPG už hrávam veľmi dlho, hrával som to ešte aj na nonsteame, už vtedy som sa chcel stáť adminom len som nemal steam. Ako vidím tak na Surfe nie je skoro žiaden admin (málokedy tam vidím že tam je dajaký admin). ale z iných sekcii a banuje iba nadávky a cheaty. Mnoho hráčov nevie pravidla SURFU.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Aim / DM serveroch.
Nick v hre : NoE
Nick na fóre : SamuelSVK123
Profil na fóre : habs-u41534.html
Vek : 15
Steam nick : NoE
Steam ID : STEAM_0:1:160050599
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=11990 hodiny s ami strateli neviem prečo ???
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Moje bany na tomto hernom portáli su najme z JailBreaku: nadávky (malé), jeden ban za FK ,, neznalosť pravidiel a hádzanie guny T (nevedel som pravidla ) . Na surfe som nedostal ban dival som sa na hodiny kľko mám pozrel som sa a skoro všetko mi zmizlo
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Samuel robím IT rad hrávam football alebo na bicykli jazdím alebo na motorke aj na štvorkolke keď prídem domov tak sa naučim a šup za počitač a gamesites
Prečo by som chcel na GS adminovať? :Surf RPG už hrávam veľmi dlho, hrával som to ešte aj na nonsteame, už vtedy som sa chcel stáť adminom len som nemal steam. Ako vidím tak na Surfe nie je skoro žiaden admin (málokedy tam vidím že tam je dajaký admin). ale z iných sekcii a banuje iba nadávky a cheaty. Mnoho hráčov nevie pravidla SURFU.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
http://steamcommunity.com/id/160050599/
-
SamuelSVK123 - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Jump sekcia / NoE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jump sekcia / NoE
Zdravím,
nejprve úspěšně projdi akademii a až poté požádej o admin práva.
Momentálně zamítnuto.
nejprve úspěšně projdi akademii a až poté požádej o admin práva.
Momentálně zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1