• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jump
môžem si požiadať.
Nick ve hře: M-E
Nick na fórume: JahodaGamesites
Odkaz na profil: jahodagamesites-u40181.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:139492834
Sekce, kde chcete akademika: Jump
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=1145
Proč chci akademika: chcel by som byť akademikom lebo sa chcem v budúcnosti stať adminom,, a pochovať svoj minulý ban na starom účte
Moje prohřešky na GS nebo jinde: pred 2 rokmi som dostal ban za autobhop,,, už je to pre mňa minulosť
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: ano bol som mal som si spraviť akadémiu na admina dokončil som ju ale dostal som potom ban. a bol som odobraný
Nick ve hře: M-E
Nick na fórume: JahodaGamesites
Odkaz na profil: jahodagamesites-u40181.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:139492834
Sekce, kde chcete akademika: Jump
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=1145
Proč chci akademika: chcel by som byť akademikom lebo sa chcem v budúcnosti stať adminom,, a pochovať svoj minulý ban na starom účte
Moje prohřešky na GS nebo jinde: pred 2 rokmi som dostal ban za autobhop,,, už je to pre mňa minulosť
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: ano bol som mal som si spraviť akadémiu na admina dokončil som ju ale dostal som potom ban. a bol som odobraný
-
JahodaGamesites - Zkušený
[Zamítnuto] Jump
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jump
Zamítnuto. Ptáš se proč? Zřejmě si nepochopil, že jsi permanentně zamítnutý. Možnosti toho, jak dostat úplně poslední šanci jsem ti psal rok dozadu, když ses mě ptal, co máš udělat, abys získal akademika. Ale protože ses na to vydlábl, tak nic nedostaneš. Pokud si nevzpomínáš, připomenu ti to. Žádáš o něco, ale jak už bylo zmíněno, máš permu, jsi bývalý cheater a co je nejdůležitější, cheatoval si počas akademie. Od té doby si vůbec nic nenahlásil do pp, nepomohl si nikomu na fóru/serveru/teamspeaku a něco po mně chceš? Takhle to nepůjde. Prvně prokaž, že si zasloužíš ode mne úplně poslední šanci.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1