• Stránka 1 z 1
jumper / jb2 / ban na chat ( kačica s gulema )
Popis situace - Hráč jumper ( newbie ) si skoro vůbec nebral simona .. tak mi vrtalo hlavou proč si ho nebere .. no a když si ho konečně vzal, tak mi to došlo .. protože má hlas jako kačica s gulema .. nemyslel jsem to špatně, jenom mi to tak přišlo .. nechtěl sem ho pohoršit, měl sem dojem, že se baví .. očividně se asi nebavil .. později sem se dozvěděl, že to byl HLSA ..
Trest mi přijde nepřiměřený.. není to žádná nadávka.. někdo to může brát jako urážku, to je pravda .. nejspíš má asi váhu i to, že to nebyl obyč. admin, ale HLSA ( což já jsem vědět nemohl, když si dal nick jumper ) ..
Každopádně s trestem nesouhlasím.. a kdyby na to došlo, rád bych se mu v rámci možností i omluvil, když je to citlivější osoba..
DEMO:
http://leteckaposta.cz/212669735
19:00 - již zmiňovaná kačica s gulema.. následuje ban
19:42 - tu sem mu dal pěknou hlavu, stojí za to se mrknout
..
Trest mi přijde nepřiměřený.. není to žádná nadávka.. někdo to může brát jako urážku, to je pravda .. nejspíš má asi váhu i to, že to nebyl obyč. admin, ale HLSA ( což já jsem vědět nemohl, když si dal nick jumper ) ..
Každopádně s trestem nesouhlasím.. a kdyby na to došlo, rád bych se mu v rámci možností i omluvil, když je to citlivější osoba..
DEMO:
http://leteckaposta.cz/212669735
19:00 - již zmiňovaná kačica s gulema.. následuje ban
19:42 - tu sem mu dal pěknou hlavu, stojí za to se mrknout

- Tafi
- Mistr
jumper / jb2 / ban na chat ( kačica s gulema )
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jumper / jb2 / ban na chat ( kačica s gulema )
mas smolu, unban nedostanes. furt si mal nejake pripomienky aj ked si vedel, ze som admin. najprv sa nauc spravat a potom sa mozeme bavit dalej.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1