Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Jump's / BlueFlag

Příspěvekod sigmor1 » 21 úno 2019, 10:55 VIP

Ahoj,

říká se mi ve světe online BlueFlag, ale označením Blue určitě nic nezkazíš ;) . Narodil jsem se na apríla roku 99, makám v klasické fabrice jako řadový dělník a v neposlední řadě se rád věnuji přítelkyni, powerliftingu a hraní CS 1.6 HnS.

Na steamu mě zastihneš jako Blue Flag pod specifickým steam ID STEAM_0:0:45988173

Jsem si na 99% jist, že zde nenalezneš žádný ban, který bych jak teď tak v dřívějšku dostal, nicméně morální prohřešky tu už nějaké byly. Pokusím se na nic nezapomenout a vypsat vše.

[*] Tohle je můj druhý aktivně používaný profil na GS.cz. První, jak můžeš vidět jsem aktivně používal řadu let. Jak je vidět, používal jsem tam mylný věk (o rok starší než je skutečný) z důvodu, že jsem si před lety připadal jako "mlaďucha", který si myslel, že rok navíc nažene nedostatky, který jsem měl. Nicméně to není důvod proč lhát o věku a jsme u prvního zásadního prohřešku.

[*] Další tu máme ten, že jsem, jak můžeš vidět z příspěvků na profilu 1, mnohokrát žádal o práva v minulosti a z 90% jsem byl zamítnut. Rady a úkoly, který mi byli dány jako alternativa jsem ignoroval, neplnil a vedlo to o měsíc a měsíc k dalším a dalším zamítnutím a tím jsem si "znepřátelil" pár lidí. To samozřejmě mě neomlouvá, má tvrdohlavá hlava, a máme tu prohřešek číslo 2.

[*] Po opakovaném zamítnutí z dřívější doby jsem byl poslán do akademie. Akademii odmítám, i když jsem na profilu 1 se do ní dříve přihlásil, a pokud by to byla jediná možná cesta k právům, smířím se s tím, že se tu nikdy s ikonkou CS admin neobjevím.

[*] Když jsem byl v dřívějšku přijat, tuším na Pub's & Jump's, tak už nemůžu říct proč jsem vlastně skončil, zda jsem provedl nějaké chyby nebo jen jsem odešel z nějakého jiného důvodu.

[*] Snažím se aktivně hlásit hříšníky do pp, ale né vždy zaboduju tak jak bych chtěl. Tím přesně myslím mylný nahlášení hTcinfa . U tohoto mohu akorát říct, že se snažím poučit z vlastní chyby a v budoucnu lépe vyhodnotit situace. Pokud jde o veškeré mé dosavadní příspěvky na fóru, tak se akorát vyjadřuju do sekcí, kde dokážu být užitečný a vyhýbám se spamům kvůli nahnání počtu příspěvků.

Aktivita je u mě velice individuální, protože dělám třísměnný provoz a někdy mám i víkendové šichty. Do toho přítelkyně a aktivní cvičení, ale snažím se vždy denně najít nějakou tu hodinku volna na hraní mého oblíbeného módu HnS. Z čeho vyplývá, že nejsem v té hře nijak extra dobrý a nejspíš ani nikdy nebudu, ale to nemění nic na tom, že to prostě mám rád :geek:

Co se tak zpětně dívám, je těch morálních prohřešků docela dost, takže zcela pochopím, když to bude vést k okamžitému zamítnutí. Díky ti šéfe za přečtení tohoto sloháče a na viděnou :roll:
“I wish it need not have happened in my time,” said Frodo.

“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
sigmor1
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté] Jump's / BlueFlag

od Rumcajz » 21 úno 2019, 10:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jump's / BlueFlag

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 úno 2019, 11:33

BlueFlag píše:Snažím se aktivně hlásit hříšníky do pp

Když pominu nadávky, které co si budeme povídat, pozná i cvičená opička, byl tebou nahlášený hráč zabanován pouze 2x..
BlueFlag píše:mohu akorát říct, že se snažím poučit z vlastní chyby a v budoucnu lépe vyhodnotit situace

BlueFlag píše:jsem byl poslán do akademie. Akademii odmítám, pokud by to byla jediná možná cesta k právům, smířím se s tím, že se tu nikdy s ikonkou CS admin neobjevím

Napsat že se snažíš poučit z vlastní chyby a pak že odmítáš akademii, do které tě posílali, to je prostě nonsens. Rovnou si mohl napsat, že máš svoji hlavu, je ti u prdele co se po tobě chce, protože si stejně budeš dělat to co chceš ty.

Nevidím ze tvé strany vůbec nic, čím by si nás chtěl přesvědčit, abychom ti svěřili pravomoce admina :?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod sigmor1 » 21 úno 2019, 11:46 VIP

Když pominu nadávky, které co si budeme povídat, pozná i cvičená opička, byl tebou nahlášený hráč zabanován pouze 2x..

Bohužel né každý den nalezneš na serveru cheatera, tudíž se snažím nahlásit každý to porušení.

Napsat že se snažíš poučit z vlastní chyby a pak že odmítáš akademii, do které tě posílali, to je prostě nonsens

Já tohle jako nonsence určitě nepovažuju, protože si to vystřihl z kontextu. A k té akademii jsem napsal už výše vše.

Je škoda, že to tak vidíš, ale pokud jsem Tě nepřesvědčil už z prvu, myslím, že další věty navíc by byly zbytečné.
“I wish it need not have happened in my time,” said Frodo.

“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
sigmor1
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 21 úno 2019, 23:21

Ejvi si asi pomýlil HnS s JB, ako počtom hráčov tak aj množstvom pravidiel, ktoré sa dajú porušiť :D Samozrejme oceňujeme každú tvoju snahu prispieť k poriadku na serveri. Musím však súhlasiť s tým, že svojou snahou si nás úplne nepresvedčil natoľko, aby sme ti mohli zveriť práva :)
Ak nie si ochotný urobiť Akadémiu, tak sa môžeme dohodnúť na dlhodobom nahlasovaní do PP. Povedzme tak 30-40 nahlásení z akéhokoľvek serveru :) Pri takejto dlhodobej snahe z tvoje strany si myslím, že presvedčíš každého :)

Ako sa rozhodneš nechávam na tebe... A ak ti môžem poradiť, nabudúce v tej žiadosti trochu vyzdvihni sám seba, pretože takto si len poukázal na všetky svoje nedostatky a to nie je úplne vhodný prístup :)
Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 úno 2019, 07:00

eXtr3mer píše:A ak ti môžem poradiť, nabudúce v tej sťažnosti trochu vyzdvihni sám seba, pretože takto si len poukázal na všetky svoje nedostatky a to nie je úplne vhodný prístup :)

eXtr3mer si zase pomýlil stížnost a žádost.. :D

e.eX už bolo veľa hodín :D fixed
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů