Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

(K.O.S.7) (((Venom)))

Příspěvekod Venom123 » 06 črc 2015, 13:10

Zdravim Vas .. mam problem na csku na zombie chronic 2 ... moj nick je na csku je (K.O.S.7) (((Venom))) ... hral som chvilu pod inym menom ale zrazu si podaktory hraci zacali davat moje meno ... tak som si vratil spat moj nick ... ze hraci uvidia podla topky kdo je vlastne skutocny venom ... a dokonca uz sme dvaja venomovia v topke presne to iste meno akorat ten fake tam ma o jednu medzeru naviac cize je tam aj on s mojim menom nwm ci nieje 15 alebo tak niejak a ja som 3 alebo 4 nwm uz a ide o to vlastne ze ten fake ked si zmenil ten nick presne tak isto jak ja akorat o tu jednu medzeru tam ma naviac presne to iste meno aj stou medzerou navyse mam aj ja v topke na tom 3 mieste a pritom ja som nikdy nemal medzeru navyse ale zmenilo sa mi to moje meno v topke na tom mojom 3 mieste podla neho ktory je 15 v topke :D co stym ? :D
Venom123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

(K.O.S.7) (((Venom)))

od Rumcajz » 06 črc 2015, 13:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: (K.O.S.7) (((Venom)))

Příspěvekod Niggas » 06 črc 2015, 13:48

ty kokos, tak ked som to čítal, som myslel že na niečom fičím. Po pár minútach som to prečítal zas ale stále sa nič nezmenilo, takže naštastie ja som čistý. Pochopil som z toho len to, že si niekto dal tvoj nick a má podobný rank. Ja v tom nevidím vôbec žiadny problém, kedže sa nejedná o žiadne porušenie pravidiel, ale existuje u nás rezervácia nicku a po jej aktivovaní už budeš mať daný nick len ty. žiadno inak ti nepomôžeme.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Zombie Servery