• Stránka 1 z 1
Kaja137
-Kaja137 / skyblock
-dala mi ban jen na čas (1h) to mi až tak neprekáža , ale to že jeden nedoržal obchod a okradol ma ani to ma moc netrápi , ale to že mne dáva stále kick,ban bez príčiny a tomu čo ma okradol čo mi nadával , tak s tým sa len dohadovala , kedy si zahrajú lolko.
Nadržiava zlodejom a bez príčiny ban,kick.
-screenov nemám viac lebo vždy jak niečo povedal , tak mi dala kick aby som si nemohol screenovat chat(screen som si ukladal do skicar a ako som sel udelat dalsí ma kickla znova) ...... ako takýto admin jen hambu bude robiť gamesites.
-screen :
-dala mi ban jen na čas (1h) to mi až tak neprekáža , ale to že jeden nedoržal obchod a okradol ma ani to ma moc netrápi , ale to že mne dáva stále kick,ban bez príčiny a tomu čo ma okradol čo mi nadával , tak s tým sa len dohadovala , kedy si zahrajú lolko.
Nadržiava zlodejom a bez príčiny ban,kick.
-screenov nemám viac lebo vždy jak niečo povedal , tak mi dala kick aby som si nemohol screenovat chat(screen som si ukladal do skicar a ako som sel udelat dalsí ma kickla znova) ...... ako takýto admin jen hambu bude robiť gamesites.
-screen :
- GreenBosss
- Amatér
Re: Kaja137
Nevidím tu vôbec žiaden dôkaz o špatnom jednáni adminky, maximálne dĺžku tvojho banu.
Danej adminky sa môžem spýtať na tuto situáciu, ale bez nejakých dôkazov od teba sa to nikam asi nepohne.
Na serveri je chest shop pre obchod peňazí za itemy a /trade pre výmenu itemu za item, čiže ak obchoduješ inač s hráčom, ktorého ani nepoznáš (nieje sa čomu čudovať, ak ťa okradol)
Danej adminky sa môžem spýtať na tuto situáciu, ale bez nejakých dôkazov od teba sa to nikam asi nepohne.
Na serveri je chest shop pre obchod peňazí za itemy a /trade pre výmenu itemu za item, čiže ak obchoduješ inač s hráčom, ktorého ani nepoznáš (nieje sa čomu čudovať, ak ťa okradol)
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
-
Kovi - Drbna
tak dôkazoviac nemám kedže ma stále kickoval :/ , ale dlho adminom nebude ..stále robí blbosti , ktoré mi do teraz nevadili , ale teraz si ho začnem velmi velmi všímať . Mne nejde o ten obchod ,ale o to chovanie admina , tak ten čo ma okradne mi nadáva atd a ja len reknu deš forko a ja dostanu ban
to snad nemyslíte vážne
taký admin tu nemá čo robiť . Alebo sa ma snaží vyprovokovať a čaká kým spraím nejakú chybu aby mi mohol dať perma,,hraju skyblock pár dnú a už sem byl na /is top 1 .

- GreenBosss
- Amatér
GreenBoss: Mozna jsi si to nestihal screenovat, ja ano
tak tady to máš, abys viděl, že to tak úplně neoprávněně nebylo.. Nemohla jsem řešit to, žes mu něco posílal, když jsem u toho nebyla. A ban jsi dostal za ty tvoje nadávky.. on se aspon trochu klidnil. A jak tu píšeš, že jsme se domlouvali o lolku, tak to je blbost.. on se mě jen zeptal a já mu řekla, že ne, tak nevím, co tu hrotíš 

ACS ♥♥♥
- Kaja137
- Pokročilý
Myslím, že screeny od kaji hovoria za všetko... Lock
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
-
Kovi - Drbna
• Stránka 1 z 1