Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Kalista

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 19:25 VIP

Kalista
Obrázek
oštěp pomsty


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Adc
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Soustředění na boj (Passivka)
Obrázek
Pokud Kalista dostane příkaz k pohybu, zatímco se napřahuje k základnímu útoku nebo schopnosti Probodnutí, dokončí nejprve útok a poté skočí směrem k označenému bodu.

Probodnutí (Q)
Obrázek
Dosah: 1150

Vrhne rychle letící oštěp, jenž proletí nepřáteli, které zabije.

Kalista vrhne rychlý, avšak tenký projektil, který způsobí fyzické poškození. Aktivuje Soustředění na boj (P), Strážce (W) a Vytržení z rány (E).Pokud střela svůj cíl zabije, let projektilu z Probodnutí pokračuje v letu a přenese všechny stupně Vytržení z rány na další cíl.

Strážce (W)
Obrázek
Dosah: 5000

Pasivně způsobí bonusové poškození, když útočí na stejný cíl jako přísahou spoutaný spojenec.

Aktivací vyšleš duši na hlídku a ta odhalí oblast před sebou.

Pasivní efekt: Když Kalista i její přísahou spoutaný spojenec použijí základní útok proti stejnému cíli v rozmezí 1,5 sekundy od sebe, způsobí Kalista cíli magické poškození. U každého cíle je přebíjecí doba tohoto efektu 6 sekund.

Aktivace: Vyšli duši na hlídku do oblasti mimo svůj výhled. Když duše spatří nějakého šampiona, na 4 sekundy jej odhalí. Strážce projde po své trase 7krát.

Vytržení z rány (E)
Obrázek
Dosah: 1000

Když útočí, probodne cíle svými oštěpy. Aktivací oštěpy vyrveš, čímž protivníka zpomalíš a způsobíš mu zvyšující se poškození.

Nepočítá-li se schopnosti přebíjecí doba, probodávají Kalistiny oštěpy svůj cíl a zůstávají v ráně po dobu 4 sekund.

Aktivace: Kalista vytrhne své oštěpy z okolních cílů, čímž jim způsobí fyzické poškození a na dobu 2 sek. jim sníží rychlost pohybu. Každý další oštěp zvyšuje poškození Vytržení z rány. Pokud Vytržení z rány cíl zabije, jeho přebíjecí doba se vynuluje a Kalista získá zpět 20 many (až dvakrát za seslání).

Volání osudu (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Kalista k sobě teleportuje svého přísahou spoutaného spojence. Ten získá schopnost vrhnout se na zvolenou pozici a odhodit nepřátelské šampiony.

Kalista k sobě přitáhne šampiona, jenž je k ní připoután přísahou. Po dobu 4 sekund jej nelze zaměřit, sám však také nemůže útočit.Šampion připoután přísahou může kliknutím myši přeletět směrem ke zvolené pozici, zastaví se o prvního zasaženého nepřátelského šampiona, odrazí zpět všechny protivníky v malém okruhu kolem sebe a umístí se do svého maximálního útočného dosahu od nepřítele.Aby mohla Kalista tuto schopnost seslat, musí být přísahou připoutaný spojenec v okruhu 1400 jednotek.


MYTOLOGIE

Kalista je věčný duch pomsty, kterého pohání spalující zášť vůči všem zrádcům a křivopřísežníkům. Zaživa bývala legendární válečnicí, avšak během jednoho pokusu o zabránění tragédii byla zrazena a zabita těmi, jimž důvěřovala ze všech nejvíce. Nyní je nesmrtelnou bytostí, kterou lze vyvolat k vykonání pomsty, ovšem cena je vysoká: umírající tím přijde o duši, která se navěky stane Kalistinou součástí.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Kalista
Bloodmoon Kalista (950 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Kalista

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 19:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků