I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Kalvin, Calvin, Anti, Yadang, tupedrevo, 8jadro

Příspěvekod kirbyas » 25 kvě 2017, 19:33

Server: WEB
Popis situácie/ prehrešky admina: Admin vážně urazil hráče, kteří vyjádřili svůj čistě osobní názor a chtěli mu pomoci, myslím, že takový hráč by nikde neměl mít práva, když se neumí slušně chovat a neurážet ostatní, my jsme ho taky neurazili.
Dôkazy: https://ctrlv.cz/9r9h

PS: Chtěl bych aby tuto stížnost prošetřoval admin, který není a nemůže být žádným způsobem zaujatý jak vůči mé osobě tak vůči Adminovi Kalvinu, děkuji
Pán

Apple 4ever
kirbyas
Pokročilý
Pokročilý

[V] Kalvin, Calvin, Anti, Yadang, tupedrevo, 8jadro

od Rumcajz » 25 kvě 2017, 19:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kalvin, Calvin, Anti, Yadang, tupedrevo, 8jadro

Příspěvekod Matrnozzka » 25 kvě 2017, 19:43

Souhlasím s Kirbym . Pokud admin uráží ostatní hráče nemá mít práva 8-)
Matrnozzka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod jablko3000 » 25 kvě 2017, 19:58

Když jsi psal že urážel někoho kdo jen vyjádřil svůj názor, on vlastně taky jen vyjádřil svůj názor ne? A vyjádřil ho dost slušně...
Nic.
jablko3000
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod KalvinJB » 25 kvě 2017, 20:05 VIP

Já tedy žádnou urážku nikde nevidím, nejdříve se podívej co za naprostý hloupý a vůbec ne vtipný komentář si napsal do mého topicu ;) Nevím co se to s těmi lidmi děje ale toto v pořádku opravdu není. Chovat se na úrovni není zas tak těžké a prospěje ti to více než všude psát takové nesmysly. :roll:

Hezký zbytek dne,
Calvin
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod kirbyas » 25 kvě 2017, 20:05

Ano, vyjádřil svůj názor, ale jeho názor byl cílený proti mě a Frešovi a urazil tím nás zatímco náš názor ho nijak nenapadal.
Pán

Apple 4ever
kirbyas
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod kirbyas » 25 kvě 2017, 20:11

CalvinKlein píše:Já tedy žádnou urážku nikde nevidím, nejdříve se podívej co za naprostý hloupý a vůbec ne vtipný komentář si napsal do mého topicu ;) Nevím co se to s těmi lidmi děje ale toto v pořádku opravdu není. Chovat se na úrovni není zas tak těžké a prospěje ti to více než všude psát takové nesmysly. :roll:

Hezký zbytek dne,
Calvin

Zapni mozek, to co jsem napsal není úplná blbost, zamysli se nad tím, AMD má větší spotřebu energie než jeho některá konkurence, energie se berou většinou z elektráren, většina z jaderných a uhelných nebo si můžeš doma připojit PC k elektrocentrále, ale spalováním paliv znečišťuješ Zemi.

Příště mi tu nepiš, že píši uplnou blbost/nesmysl před tím než se nad tím zamyslíš. dík

Máš pravdu chovat s ena úrovni není zase tak těžké tak se tak prosím chovej.
Pán

Apple 4ever
kirbyas
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Matrnozzka » 25 kvě 2017, 20:34

Kelvineasi takhle . To že si svou drobnu žížalku kompenzuješ tím že ostatním nadáváš a urážíš je docílíš jenom toho že tě nebude mít už nikdo rád.Tvojí rádoby vtipy a velmi intelektuální "humor" vážně nikoho nezajmá . A to že za sebou máš pár těch 10 letých řitních alpynistů kteří při tobě budou stát ať se děje co se děje je kapitola taky sama o sobě . Pro mě jsi a budeš vždycky jenom hloupej ubožák , který si práva vyk...

Toť vše . Jedná se pouze o můj názor
Matrnozzka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KhalDenny » 25 kvě 2017, 21:23 VIP

kirbyas píše:Ano, vyjádřil svůj názor, ale jeho názor byl cílený proti mě a Frešovi a urazil tím nás zatímco náš názor ho nijak nenapadal.

Viem že by som sa tu nemal vyjadrovať ale :)
Vy sa len snažíte nájsť nejakí chybu v adminovi :) aby ste ho dostali s toho postu lebo nemáte moc rozumu zvládnuť tie testy :) tak proste len urážate adminov a píšete hlúposti keď admin chce poradiť :) keby že, môžem bannovať web tak už by som to netoleroval ako life :) a už by ste mali ban :)
KhalDenny
Spamer
Spamer

Příspěvekod kirbyas » 25 kvě 2017, 21:33

DennySSS píše:
kirbyas píše:Ano, vyjádřil svůj názor, ale jeho názor byl cílený proti mě a Frešovi a urazil tím nás zatímco náš názor ho nijak nenapadal.

Viem že by som sa tu nemal vyjadrovať ale :)
Vy sa len snažíte nájsť nejakí chybu v adminovi :) aby ste ho dostali s toho postu lebo nemáte moc rozumu zvládnuť tie testy :) tak proste len urážate adminov a píšete hlúposti keď admin chce poradiť :) keby že, môžem bannovať web tak už by som to netoleroval ako life :) a už by ste mali ban :)

Znám pár adminů, kteří jsou v pohodě a dá se s něma úplně v klidu pokecat, ale pak tu máme adminy, kteří buď neumí pravidla a radši utečou třeba na WC a pak tu máme i nějaké, kteří mají nějaké komplexy a léčí si je přes internet tím, že maji někde nějaký pravomoce tak "šikanují" ostatní
Jinak když koukám co za lidi dostanou práva tak si myslím, že když bych chtěl tak bych se k právům nějak dostal.
Pán

Apple 4ever
kirbyas
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod byLife » 25 kvě 2017, 22:41 VIP

... Zaridim si přístup na PC,Protoze momentálně nemám a vyresim tyhle radoby stížnosti..
byLife
CS:GO Admin

Příspěvekod byLife » 26 kvě 2017, 10:05 VIP

Chtěl si někoho, kdo není zaujatý, super, jdu na to.

Stížnost je zcela bezpředmětná a naprosto zbytečná.

Sám moc dobře vím, jak se chováte na serveru, ale i na našem fóru, děláte z toho takový prasečinec, až to není možné. Admin pouze poukázal na to, že by si se měl začít konečně chovat normálně, protože tohle normální opravdu není. Pokud to má být z vaší strany Troll nebo je to pokus o zajímavost, skvěle, povedlo se vám to, protože my tady o takové hráče nemáme zájem.
Buď změníte své chování, nebudete spamovat forum a místo věčných narážek atp. si začnete hru užívat, můžu vám nabídnout bezproblémové hraní, pokud se ale nadále budete chovat jako hovada, už vás nebudu vodit za ručičku a rovnou dostanete ban na web a na serveru budete mít horší tresty.

Vyřešeno.

DennySSS mi do PM napíše, proč se sem vůbec vyjadřuje, když sám jak napsal ví, že by neměl!
byLife

Zpět na Stížnosti na Adminy