• Stránka 1 z 1
[Z] Kamimoas / JailBreak
Nick na serveru: Kamimoas
SID: STEAM_1:1:122470023
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16 let. (narozen 16.4.2000)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=1329#
Bany, které jsem dostal (i na CS 1.6): na 1.6 sem měl Perma ban jelikož sem si chtěl přijít ''výborný'' a používal sem program na zlepšení střelby tzv. AB. Dále jsem dostal muty na SurfRpg a to za neustálé blbé připomínky. Ovšem chyb lituji a poučil sem se z nich.
Něco o mně: Jmenuji se Ondřej. Bydlím v Mostě, který se nachází v Ústeckém kraji. Toto léto se mi rozvedly rodiče takže putuji mezi dvěma domovy. Mezi mé největší záliby patří hraní fotbalu, Pc hry. Studuji Střední školu v městě kde bydlím a jsem ve druhém ročníku. Studuji Marketing a ekonomiku podnikání. Můj počítač sice nepatří mezi výkonné, ale za to hodně zatěžované ano. Trávím denně na Serverech Gamesites dohromady okolo 5 hodin. Na CS:GO už mám nahráno přes 1000 hodin takže už vím, co a jak chodí.
Proč právě já: Mám rád když hráči včetně mne ctí pravidla a drží se jich, proto sem se rozhodl zkusit vám nabídnout sebe a pomoct vám ohlídat jaily. Na Jailech už hrám hodně dlouho a znám snad všechna pravidla.
SID: STEAM_1:1:122470023
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16 let. (narozen 16.4.2000)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=1329#
Bany, které jsem dostal (i na CS 1.6): na 1.6 sem měl Perma ban jelikož sem si chtěl přijít ''výborný'' a používal sem program na zlepšení střelby tzv. AB. Dále jsem dostal muty na SurfRpg a to za neustálé blbé připomínky. Ovšem chyb lituji a poučil sem se z nich.
Něco o mně: Jmenuji se Ondřej. Bydlím v Mostě, který se nachází v Ústeckém kraji. Toto léto se mi rozvedly rodiče takže putuji mezi dvěma domovy. Mezi mé největší záliby patří hraní fotbalu, Pc hry. Studuji Střední školu v městě kde bydlím a jsem ve druhém ročníku. Studuji Marketing a ekonomiku podnikání. Můj počítač sice nepatří mezi výkonné, ale za to hodně zatěžované ano. Trávím denně na Serverech Gamesites dohromady okolo 5 hodin. Na CS:GO už mám nahráno přes 1000 hodin takže už vím, co a jak chodí.
Proč právě já: Mám rád když hráči včetně mne ctí pravidla a drží se jich, proto sem se rozhodl zkusit vám nabídnout sebe a pomoct vám ohlídat jaily. Na Jailech už hrám hodně dlouho a znám snad všechna pravidla.
-

BotKopy11 - Kolemjdoucí

[Z] Kamimoas / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Kamimoas / JailBreak
Ahoj,
co takhle přiznat tyhle bany? Tvé bany se ještě k tomu neshodují s předchozí žádostí.
Navíc, četl jsi podmínky? 4) Po zamítnuté žádosti je nutné čekat dobu 1 měsíce
Zde je tvá žádost 21. ledna.
Perma ban ti nějak minule unikl, nemyslíš?
Zde to bez akademie nepůjde. Až jí splníš, můžeš si znovu zažádat.
Zamítám.
co takhle přiznat tyhle bany? Tvé bany se ještě k tomu neshodují s předchozí žádostí.
Navíc, četl jsi podmínky? 4) Po zamítnuté žádosti je nutné čekat dobu 1 měsíce
Zde je tvá žádost 21. ledna.
Perma ban ti nějak minule unikl, nemyslíš?
Zde to bez akademie nepůjde. Až jí splníš, můžeš si znovu zažádat.
Zamítám.
S přáním hezkého dne,
Severus
Severus
-

SeverusSnape - Pokročilý

• Stránka 1 z 1