• Stránka 1 z 1
[přijatý] Karma - Knife žiadosť
Rád by som opäť požiadal o admin práva na knife serveroch.
Nick v hre: R^M.Karma
Nick na fóre: K4rMa
Profil na fóre: TU
Vek: 16 (26.6.2000)
Steam: Karma™
Steam ID: STEAM_0:1:119086721
Odkaz na HLstats: TU
Nejaké bany: Čo je to ban ?
Niečo o mne: Ahoj, volám sa Andrej. Bývam v nádhernom meste Žiar nad Hronom. Šom študentom na gymnáziu. K mojim zálubám patrí hranie počítačových hier, počúvanie kvalitnej hudby, ale najradšej blbnem s kamarátmi vonku.
Prečo by som chcel admina: Knife ma po tolkom čase stále neomrzel, čiže aktivita je 100%-ná a robil by som to s chuťou. Chcel by som server vyčistiť od ľudí, ktorí porušujú pravidlá a kazia hru ostatným. Na druhej strane by som chcel tiež pomôcť hráčom, ak by sa dalo, ktorí by tú pomoc potrebovali. Lebo väčšinou sa hráč opýta o pomoc admina, ako "normálneho" hráča.
Nick v hre: R^M.Karma
Nick na fóre: K4rMa
Profil na fóre: TU
Vek: 16 (26.6.2000)
Steam: Karma™
Steam ID: STEAM_0:1:119086721
Odkaz na HLstats: TU
Nejaké bany: Čo je to ban ?
Niečo o mne: Ahoj, volám sa Andrej. Bývam v nádhernom meste Žiar nad Hronom. Šom študentom na gymnáziu. K mojim zálubám patrí hranie počítačových hier, počúvanie kvalitnej hudby, ale najradšej blbnem s kamarátmi vonku.
Prečo by som chcel admina: Knife ma po tolkom čase stále neomrzel, čiže aktivita je 100%-ná a robil by som to s chuťou. Chcel by som server vyčistiť od ľudí, ktorí porušujú pravidlá a kazia hru ostatným. Na druhej strane by som chcel tiež pomôcť hráčom, ak by sa dalo, ktorí by tú pomoc potrebovali. Lebo väčšinou sa hráč opýta o pomoc admina, ako "normálneho" hráča.

-
K4rMa - Mistr
[přijatý] Karma - Knife žiadosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Karma - Knife žiadosť
Konečně
ozvu se ti na steamu, ale dnes už ne.
PS. Co je to ban?
neznám, neznáš. Nepoznám, nepoznáš! Bany nedostáváme, bany pouze dáváme.

ozvu se ti na steamu, ale dnes už ne.
PS. Co je to ban?

Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1