Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Karma

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 12:08 VIP

Karma
Obrázek
osvícená


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Support
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Sílící oheň (Passivka)
Obrázek
Zkracuje přebíjecí dobu Mantry pokaždé, když Karma poškodí nepřátelského šampiona některou ze svých schopností (v případě základních útoků je efekt poloviční)

Vnitřní plamen (Q)
Obrázek
Dosah: 950

Karma vyšle kouli spirituální energie, která po střetu s nepřátelskou jednotkou vybuchne a způsobí poškození.

Bonus Mantry: Kromě výbuchu zvyšuje Mantra ničivou sílu Vnitřního plamene a vyvolá tak pohromu, která po krátké chvíli způsobí nepřátelům poškození.

Vystřelí energetický výboj, který po střetu s nepřítelem vybuchne. Nepřátelům v zasažené oblasti způsobí magické poškození a na dobu 1,5 sekundy jim sníží rychlost pohybu o 25 %.
Bonus Mantry - Vzplanutí duše: Způsobí dodatečného magické poškození a vytvoří v místě dopadu či po dosažení maximálního dosahu ohnivý kruh, který zpomalí nepřátele o 50 %. Po 1,5 sek. kruh vybuchne a protivníkům v zasažené oblasti způsobí magické poškození.

Soustředěné odhodlání (W)
Obrázek
Dosah: 675

Karma vytvoří mezi sebou a zaměřeným protivníkem pouto, čímž mu způsobuje postupné poškození a odhaluje jeho polohu. Pokud nedojde ke zničení pouta, bude nepřítel znehybněn.

Bonus Mantry: Karma pouto posílí, čímž zvýší způsobované poškození a sílu léčení.

Vytvoří pouto mezi Karmou a zvoleným nepřátelským šampionem, odhalí jeho pozici a způsobí mu během 2 sekund magické poškození. Pokud se pouto nepřetrhne, bude cíl znehybněn.
Bonus Mantry - Obnova: Soustředěné odhodlání způsobuje po dobu svého trvání bonusové magické poškození a okamžitě Karmu vyléčí za 20 % (+1% síly schopností %) jejího chybějícího zdraví. Pokud nedojde k přetržení pouta, vyléčí se znovu za dalších 20 % (+1% síly schopností %).

Povzbuzení (E)
Obrázek
Dosah: 800

Karma vyvolá ochranný štít, který absorbuje poškození a zvyšuje rychlost pohybu chráněného spojence.

Bonus Mantry: Ze seslaného štítu navíc vyzařuje energie, která poškozuje nepřátelské jednotky a na spojenecké šampiony sesílá efekt Povzbuzení.

Zaměřený spojenec získá štít, který na dobu 1.5 sek. přidává bonus k rychlosti pohybu a během 4 sek. absorbuje poškození.
Bonus Mantry - Vzpurnost: Štít vyzařuje energii, která nepřátelským jednotkám kolem cíle způsobuje magického poškození. Spojenečtí šampioni v okolí cíle získávají štít o poloviční síle a jejich rychlost pohybu se zvyšuje o 60 %.

Mantra (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Karma si posílí svou příští schopnost, která tak bude mít dodatečný účinek. Mantra je dostupná na 1. úrovni a nevyžaduje bod dovedností.

Karma posílí další schopnost, kterou sešle během následujících 8 sekund, a přidá jí tak dodatečný efekt.
Vzplanutí duše: Způsobí bonusové magické poškození a vytvoří ohnivý kruh, který nepřátele výrazně zpomalí a po krátké prodlevě jim způsobí poškození.
Obnova: Pouto způsobuje cíli bonusové magické poškození a Karmu okamžitě vyléčí za 20 % chybějící hodnoty zdraví. Pokud nedojde k přetržení pouta, vyléčí se Karma ještě jednou ve stejné výši.
Vzpurnost: Spojenečtí šampioni v blízkosti Karmy získají ochranný štít a bonus k rychlosti pohybu; nepřátelské jednotky kolem cíle utrpí magické poškození.


MYTOLOGIE

Karma je žena nezdolné vůle a nespoutané duchovní síly. Je ztělesněnou duší Ionie a její přítomnost na bitevním poli povzbuzuje a chrání spojence a zahání nepřátele. Karma je silná vůdkyně, jež marně hledá své místo mezi tradicí a revolucí. Snaží se chránit mír v Ionii, a to v případě nutnosti i silou.

Karma kdysi žila poklidným životem v malé ionské vesničce. V jejím čele stáli staří mniši a obyvatelé se věnovali tradiční léčivé magii a vyhýbali se jakýmkoliv šarvátkám. Karma byla známa silným spojením s duchovním světem a mezi svým lidem si získala proslulost jako spravedlivý prostředník při urovnávání sporů. Tradici míru a tvořivé magie přijala jako základní součásti osvícení, po němž touží všichni Ioňané.

Když do Ionie vpadly armády Noxu, představovalo to pro její vnitřní klid těžkou zkoušku. Vesničtí starší mniši sice tvrdili, že jejich pokojné chování je před násilím uchrání, Karma ale už slyšela mnoho vyprávění o krutosti Noxianů a otevřeně moudrost staršinů zpochybnila. Ti zůstali vážní a neoblomní a poradili jí, ať věří tradici. Když útočníci vyrazili proti vesnici, vyjeli jim staršinové naproti, aby vyjednali nenásilné ukončení boje. Noxijský generál se ale jejich projevenou slabostí cítil uražen a osobně je povraždil. Hned nato svým vojákům přikázal zaútočit na vesnici.

Noxiané se blížili a vesničané se připravovali na smrt, vázáni svými sliby pokoje. Karma ale smrt nepřijala a místo toho přišla na jiný způsob: obětovat jeden život za záchranu mnoha jiných. Aby svůj lid zachránila, sáhla po své vnitřní síle a povolala celou sílu své vůle. Z jejího těla vytryskl proud duchovního ohně a vyrazil k noxijskému generálovi. Plamen přijal podobu dvou draků, symbolu samotné Ionie. To bylo poprvé, kdy Karma použila svou sílu k útoku místo k ochraně, a ani ona, ani vesničané nikdy nic podobného neviděli. Když se magie rozptýlila, ležel generál mrtev a vojáci se rozprchli. Nepřátelská vojska se před Karminou mocí vzdala a její lid i s jeho tradicemi nechala nedotknuté.

Válka však zuřila dál a Karma se stala obávaným vůdcem ionského odboje. Konflikt ovšem útěkem armád Noxu z ionských břehů neskončil. Ionii rozdělily spory mezi válečníky, kteří volali po pomstě, a mnichy požadujícími návrat k duchovním tradicím. Karma však spatřila třetí cestu. Cestu spojující sílu, kterou Ionie nalezla ve válce, s mírovými tradicemi, jež tento národ stále hluboce ctil. Nyní se snaží navrátit do své zpustošené země trvalý mír.

„Tvého ducha ti nikdo vzít nemůže. Používej ho moudře.“
-- Karma



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Karma
Sun Goddess Karma (750 RP)
Sakura Karma (520 RP)
Traditional Karma (Unavailable)
Order of the Lotus Karma (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Karma

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 12:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník