Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Kassadin

Příspěvekod SponErko » 15 čer 2015, 17:25 VIP

Kassadin
Obrázek
poutník z Prázdnoty


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Kámen Prázdnoty (Passivka)
Obrázek

Magické útoky způsobují Kassadinovi o 15 % menší poškození, Kassadin může procházet ostatními jednotkami.

Nulující sféra (Q)
Obrázek
Dosah: 650

Kassadin vystřelí kouli nabitou energií Prázdnoty, která způsobí poškození a přeruší nepřátelské sesílání schopností. Přebytečná energie se shlukne kolem něj a vytvoří dočasný štít, který absorbuje magické poškození.

Kassadin vystřelí kouli nabitou energií Prázdnoty, která způsobí magické poškození a přeruší nepřátelské sesílání schopností.Přebytečná energie se shlukne kolem něj a vytvoří dočasný štít, který dokáže během 1.5 sek. absorbovat magické poškození.

Podlé ostří (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Pasivní efekt: Kassadinovy základní útoky způsobují bonusové magické poškození.
Aktivace: Kassadinův příští základní útok způsobí výrazné bonusové magické poškození a obnoví mu část many.

Pasivní efekt: Kassadinovy základní útoky čerpají energii z Prázdnoty a způsobují 20 (+10% síly schopností) bodů bonusového magického poškození.
Aktivace: Kassadin nabije své Podlé ostří pro příští útok, takže jeho následující základní útok způsobí bonusové magické poškození a obnoví manu (množství se zvyšuje při útoku proti šampionům).

Silový impulz (E)
Obrázek
Dosah: 400

Kassadin čerpá energii ze seslaných kouzel ve své blízkosti. Po nabití může Kassadin Silovým impulzem poškodit a zpomalit nepřátele v kuželové výseči před sebou.

Kassadin čerpá energii ze seslaných kouzel ve své blízkosti - při každém seslání získá jedno nabití.Po 6 nabitích může Kassadin nepřátelům v kuželové výseči před sebou způsobit Silovým impulzem magické poškození a zpomalit je na 1 sek.

Temný skok (R)
Obrázek
Dosah: 500

Kassadin se teleportuje na nedalekou pozici a způsobí poškození okolním nepřátelům. V případě seslání většího počtu Temných skoků během krátké doby se zvýší množství many, jež je pro aktivaci této schopnosti zapotřebí, zároveň však narůstá i způsobované poškození.

Kassadin se teleportuje na vybrané nedaleké místo a nepřátelským jednotkám kolem sebe tam způsobí magické poškození.Každý další Temný skok během následujících 15 sek. zdvojnásobuje množství many, které je zapotřebí pro seslání, a způsobuje větší magické poškození za každý stupeň; může se nasčítat až 4krát.


MYTOLOGIE


Mezi dimenzemi a mezi světy existuje jedno místo. Některým je známo jako Vnější svět, jiným jako Neznámo. Většina jej však nazývá Prázdnotou. Navzdory svému jménu není Prázdnota prázdná. Je domovem nepopsatelných hrůz, jaké lidská mysl ani nedokáže pochopit. Přestože v dnešních časech se takové vědomosti staly dávno zapomenutými, stále jsou mezi námi tací, kteří nevědomky objevili svět za naším světem, a takoví lidé pak nebyli schopni odolat. Kassadin je přesně takovou bytostí. Jednou byl donucen podívat se do tváře Prázdnoty, a co tam spatřil, jej nenávratně změnilo. Svůj někdejší život zasvětil hledání zapomenutých vědomostí a náhle zjistil, že ve skutečnosti hledá něco úplně jiného. Prostřednictvím indícií z prastarých písemností nalezl cestu do zapomenuté Ikacie a narozdíl od většiny ostatních přežil, aby o tom mohl vyprávět.

Kassadin v troskách opuštěného kyklopského města nalezl tajemství, o jaká se nikdy s nikým nepodělí. Tajemství, která jej roztřásla strachy z vidin toho, co se blíží. Hrozilo, že jej moc toho místa pohltí navždy, Kassadin se však vydal jedinou cestou, která mu umožnila přežít - ponechat si Prázdnotu uvnitř. Jako zázrakem se mu podařilo překonat vnitřní nutkání, která k Prázdnotě patří. To jej posílilo natolik, že se stal něčím víc než člověkem. Ačkoli toho dne zemřela jedna jeho část, věděl, že musí Valoran chránit před tím, co neustále škrábalo na dveře v očekávání, že se dostane dovnitř a spojí se s utrpením na našem světě. Je to od nás vzdáleno jen na krok... důkazem budiž přítomnost takové zvrácenosti, jako je Cho'Gath.

Když se jednou podíváš do Prázdnoty, už ji nikdy nedokážeš nechat za sebou. Když se podíváš na Kassadina, dojde ti, že už tam je.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Kassadin
Festival Kassadin (Unavailable)
Deep One Kassadin (520 RP)
Pre-Void Kassadin (520 RP)
Harbinger Kassadin (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Kassadin

od Rumcajz » 15 čer 2015, 17:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků