Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Katarina

Příspěvekod Sarmi » 28 kvě 2015, 11:49 VIP

Katarina
Obrázek
zlověstná čepel


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Hamižnost (Passivka)
Obrázek

Při zabití šampiona či asistenci se Katarininy přebíjecí doby zkrátí o 15 sekund.

Broky (Q)
Obrázek
Dosah: 675

Katarina hodí svou dýku, která se bude odrážet od nepřítele k nepříteli, přičemž jim způsobí magické poškození a cíle označí. Její příští kouzlo či základní útok na označený cíl tuto značku spotřebuje a cíli způsobí dodatečné magické poškození.

Vrhne dýku, čímž způsobí magické poškození. Dýka se odrazí na 4 nejbližší nepřátele, přičemž po každém odrazu způsobí o 10 % menší poškození. Zasažení nepřátelé jsou na 4 sekundy označeni. Katarininy základní útoky nebo kouzla budou toto označení spotřebují a způsobí magické poškození navíc.

Zákeřná čepel (W)
Obrázek
Dosah: 400

Katarina roztočí své dýky kolem sebe, čímž způsobí magické poškození všem nepřátelům v okolí. Pokud zasáhne nepřátelského šampiona, získá na krátkou dobu bonus k rychlosti.

Rozvíří v kruhu kolem sebe dýky, které způsobí magické poškození. Pokud jimi Katarina zasáhne nepřátelského šampiona, zrychlí se její pohyb na 1 sekundu.

Shunpo (E)
Obrázek
Dosah: 700

Katarina se okamžitě teleportuje ke svému cíli a po dobu pár sekund jí nepřátelé způsobují snížené poškození. Pokud je cílem přesunu nepřítel, uštědří mu poškození.

Teleportuje se na pozici cíle. Pokud je cílem nepřítel, způsobí mu magické poškození. Po použití Shunpa je Katarině po dobu 1.5 sek. způsobováno o 15 % nižší poškození.

Květ smrti (R)
Obrázek
Dosah: 550

Katarina se promění ve změť čepelí a vrhne dýky nesmírnou rychlostí až na tři okolní šampiony. Dýky způsobí magické poškození a léčivé účinky budou mít na zasažených cílech snížený efekt.

Promění se ve změť čepelí a vrhne dýky po 3 nejbližších nepřátelských šampionech. Tím jim způsobí magické poškození v průběhu 2.5 sek. Dýky způsobují Vážná zranění, která omezují účinek obdrženého léčení v následujících 3 sekundách o 50 %.

MYTOLOGIE

Katarina se vždy nechávala vést svým silným zabijáckým instinktem a své nadání využívala jako nájemný vrah ve jménu Noxu a postupného nabývání moci své rodiny. Zatímco jí její zápal dodával sílu ke stále větším činům, občas ji mohl dovést i na scestí.

Katarina už od dětství vykazovala přirozený talent pro boj. Jako dceři význačného noxijského generála se jí otevíraly mnohé dveře, ona je však všechny zavrhla a zvolila cestu dýky. Přísného výcviku se chopili ti nejlepší nájemní zabijáci celého Noxu a nechyběl mezi nimi ani její otec. A tak netrvalo dlouho a Katarina se začala dožadovat svého prvního úkolu. Dostalo se jí, z jejího pohledu nepřístojně, jednoduché zakázky: zavraždit jednoho z nižších demacijskýck důstojníků. Když se snažila proniknout do nepřátelského tábora, naskytla se Katarině příležitost příliš vábivá na to, aby si ji nechala ujít. Stala se svědkem příjezdu demacijského generála. Proplížila se k němu do stanu, nepozorovaně zabila jeho stráž a podřízla mu hrdlo. Potěšena svým působivým činem zmizela ve tmě. Katarinina nálada klesla na bod mrazu hned následujícího dne, kdy její původní cíl, onen demacijský důstojník, dovedl svá vojska k přepadu nic netušících noxijských vojáků. Ačkoli Noxiané bojovali jako lvi, utrpěli vážné ztráty. Katarinu její chyba natolik rozzuřila, že se vydala splnit svůj zanedbaný úkol. Vrátila se do tábora a sledovala svůj, teď již silně střežený, cíl. Uvědomila si, že důstojníka teď už nepozorovaně zabít nemůže. Tasila své dýky a přísahala, že důstojník zemře, ať už ji to bude stát cokoli. Vrhla se do boje a nechala svou ocel tančit v divokém víru. Záblesk jejích čepelí stíhal další záblesk a stráže padaly jedna za druhou k zemi. Každý úder ji dostal o krok blíže k cíli. Poslední vržená dýka jí navrátila její čest. Zakrvácené a pohmožděné Katarině se podařilo uniknout demacijským vojskům jen o vlásek. Do Noxu se vrátila jako zcela jiná žena. Jizva, kterou té noci utrpěla, jí teď slouží jako trvalá upomínka toho, že nikdy nesmí nechat touhy zasahovat do svých povinností.

„Nikdy nepochybuj o mé loajalitě. Nikdy nepochopíš, co jsem pro ni dokázala přečkat.“
-- Katarina


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Katarina
Mercenary Katarina (520 RP)
Red Card Katarina (Unavailable)
Bilgewater Katarina (975 RP)
Kitty Cat Katarina (Unavailable)
High Command Katarina (750 RP)
Sand Storm Katarina (975 RP)
Slay Belle Katarina (Unavailable)
Warring Kingdoms Katarina (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Katarina

od Rumcajz » 28 kvě 2015, 11:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků