• Stránka 1 z 1
[Vyř.]Katijka | JB#1 | FK
| Nick: Katijka
| SteamID: STEAM_0:0:121115876
| Dátum a Čas: 22.9. 2020 21:32 +/-
| Popis: Hráč Katijka(Simon) určila atrakciu s tým že bola aj výhoda a tak, no nepovedala že po vyvolaní vášho mena budete plniť atrakciu a u mňa povedala len meno, a zabila ma(FK)
| Dôkaz: Demo
| Vyčasovanie: 37:29(Vysvetlovanie atrakcie) 39:27(FK)
Medzi tým nepadla žiadna veta typu: Budete začínať po vyvolaní vášho mena.
| SteamID: STEAM_0:0:121115876
| Dátum a Čas: 22.9. 2020 21:32 +/-
| Popis: Hráč Katijka(Simon) určila atrakciu s tým že bola aj výhoda a tak, no nepovedala že po vyvolaní vášho mena budete plniť atrakciu a u mňa povedala len meno, a zabila ma(FK)
| Dôkaz: Demo
| Vyčasovanie: 37:29(Vysvetlovanie atrakcie) 39:27(FK)
Medzi tým nepadla žiadna veta typu: Budete začínať po vyvolaní vášho mena.
=======================================================================================
-
Tensay - Zkušený
[Vyř.]Katijka | JB#1 | FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Katijka | JB#1 | FK
Ospravedlnujem sa ak som ti dala fk.. ale boli tam aj admini v pohode si si mohol opytat mik dalsie kolo by sa to určite vysvetlilo 

-
Katijkaa - Drbna
Re: Katijka | JB#1 | FK
Ahoj,
hráč mi psal na steamu hned po tom, co dostal FK. Jelikož jsem zrovna řešil kickování, tak jsem nevnímal a požádal ho, ať to dá tady.
Tensay dodá hltv, abych si checknul, zda si nedostal VD další kolo. Zároveň si checknu, zda to katijka řešila, nebo ne, jelikož si se jí v chatu ptal.
Pokud ne, tak katijka dostane ban.
V minulém nahlášení jsem psal, že příště jí FKs už prominuté nebudou.
V řešení.
hráč mi psal na steamu hned po tom, co dostal FK. Jelikož jsem zrovna řešil kickování, tak jsem nevnímal a požádal ho, ať to dá tady.
Tensay dodá hltv, abych si checknul, zda si nedostal VD další kolo. Zároveň si checknu, zda to katijka řešila, nebo ne, jelikož si se jí v chatu ptal.
Pokud ne, tak katijka dostane ban.
V minulém nahlášení jsem psal, že příště jí FKs už prominuté nebudou.
V řešení.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [čeká se..]Katijka | JB#1 | FK
Jasné že som to neriešila lebo som si nevšimla chat viem že si mam všimať chat ale tak je mi to luto no a neviem či hrač ešte dalšie kolo bol na serveri
-
Katijkaa - Drbna
Katijkaa píše:Jasné že som to neriešila lebo som si nevšimla chat viem že si mam všimať chat ale tak je mi to luto no a neviem či hrač ešte dalšie kolo bol na serveri
Ako správny simon máš sledovať chat!
-
Srdce - Pokročilý
Hlavo tupá nechapem čo sa sem vyjadruješ vôbec sa ta to netýka 

-
Katijkaa - Drbna
Tensay nebyl schopný dodat demo, checknul jsem si tedy demo sám.
Hráč zabanovaný, ne však zásluhou tvého dema, čili si body za to nepočítáš tuším. Nevím, jak to máš v A napsáno.
Katijka ty to ber jako ponaučení a příště si hlídej hru. Nebylo to bohužel poprvé, víckrát ti to respektovat nebudeme.
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2123
-M.
Hráč zabanovaný, ne však zásluhou tvého dema, čili si body za to nepočítáš tuším. Nevím, jak to máš v A napsáno.
Katijka ty to ber jako ponaučení a příště si hlídej hru. Nebylo to bohužel poprvé, víckrát ti to respektovat nebudeme.
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2123
-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
• Stránka 1 z 1