Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] Katijka / JB1 / nevhodné chování

Příspěvekod Tafi » 06 led 2021, 15:32

1. Nick: Katijka

2. Steam ID: STEAM_0:0:121115876 ; https://ctrlv.cz/jxfH

3. Dátum a čas: 06.01.2021 14:30

4. Popis situácie: Katijka znovu chytla nervíky. Dokud nepřišla, panoval na serveru klid. Nechápu, proč mě má potřebu neustále napadat a urážet. Vlastně to chápu. Na serveru hrát chci, ale není mi přijemné, když tam hraje ona.

5. Dôkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/GSL85FMAXJXS4HBF-Y72/

6. Vyčasovanie:

17:05 - Všimla si mě + urážky ( naštěstí zatím slušně )
17:40 - Vyhrožování trestním oznámením do pošty ( blokuju poštu )
18:30 - Furt otravuje
18:57 - Slušně jí napíšu, ať nevypisuje a že se s ní nechci bavit
20:55 - Znovu začíná vyhrožovat
23:15 - Urážky
25:40 - Upozornění pro Katijku od admina
26:30 - Znovu vyhrožování, tentokrát přitvrdila
30:50 - Znovu vyhrožování s trestním oznámením
32:20 - Vyhrožování
Tafi
Mistr
Mistr

[V] Katijka / JB1 / nevhodné chování

od Rumcajz » 06 led 2021, 15:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Katijka / JB1 / nevhodné chování

Příspěvekod PoldasQweek » 06 led 2021, 15:44

Tafi, projel jsem si obou dvou HLSTATS.včetně dema a že dokážete skoro celou mapu vést slovní a napadající přestřelku mi příjde opravdu hodně pod úroveň.

Pokud neumíte ani jeden ani druhý být moudrý,pokorný a ustoupit, tak bych Vám doporučil, aby jste každý hráli na jiném serveru, aby k tomuto nedocházelo.

Nerad bych už tohle viděl a byl bych rád, aby jste k tomu oba přistupovali jako dospělí lidé a pokud si nerozumíte, tak se oba navzájem ignorujte a netahejte Vaše problémy na server.

Vzhledem k situaci: Že byl na serveru přítomen admin, který to neřešil a nechával kolikrát zajít až za hranici slušné meze.
Že Tafi psal taktéž nevhodný věcí a nepoprosil admina o řešení a tím pádem vyřešení celé sitauce.
Že Katijka i přes slib, který dala musí provokat ostatní

To po dohodě vyřeší a uzavře HLSA
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Re: [V Řešení] Katijka / JB1 / nevhodné chování

Příspěvekod Tafi » 06 led 2021, 21:55

Ahoj, chtěl bych se ještě k celé situaci vyjádřit a omluvit se.
Máš pravdu, že naše slovní přestřelka na serveru byla uplně zbytečná. Nikoho naše hádky určitě nezajímají a navíc jsme kvůli tomu přestali sledovat hru, což je špatně. Moje chyba byla hlavně ta, že jsem se neobrátil na admina a snažil se vyřešit situaci sám. V té chvíli, kdy admin Katijku upozornil, už mi totiž přišlo nevhodné ho otravovat do pošty.

Jako akademik bych měl zachovat chladnou hlavu v každé situaci, v čemž jsem selhal. Pochopím, když mi akademik bude odebrán, protože i já sám cítím, že ještě nejsem připraven. Jestli mi post i nadále zůstane, budu se primárně soustředit na to, abych případné agresory ignoroval a zbytečně se s nimi nehádal.

Ale abych na sebe neházel jen špínu, musím se v něčem i obhájit. Mnohokrát jsem Katijce navrhnul, ať zakopeme válečnou sekeru. Když jsme podobnou situaci řešili s Habsem na TS, přišlo mi, že máme oba ( Já a Katijka ) zájem na tom, aby na serveru nebyly zbytečné rozbroje. Katijce to však nevydrželo a musela mě neustále urážet. Stále mám zájem na tom, abychom se přestali hádat. Ale, když mi každý den na serveru vypisuje před administrátory, že jsem pedofil, úchyl a bůhví co ještě a nikdo s tím nic nedělá, je to dost těžké ignorovat. S "vyššími" administrátory jsem se proto domluvil, že veškeré výlevy, které na serveru bude Katijka mít, nahlásím do PP, což taky dělám.
Tafi
Mistr
Mistr

Re: [V Řešení] Katijka / JB1 / nevhodné chování

Příspěvekod Taco » 11 led 2021, 23:52

S kyberem jsme to probrali, příště si dá pozor.
Zbytek se dořeší zde.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na JailBreak Servery