I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Kavik444 / Forum

Příspěvekod GregG » 05 lis 2016, 09:18

1. Zdravím, dnes mně admin Kavik444 v 08:38 odpověděl na Porušení pravidel, kde jsem měl jasné důkazy (basebuilder-1-danqqoo-xd-t142996.html) s tím, že proč by ty pravidla porušovat nemohl, když na serveru "neoponuji" tzn. že nemám nějak extra dobré staty a nevím co si myslí, že nedá danému hráči ban, když porušuje pravidla (sice má lepší staty a oponuje na serveru, ale to není důvod mu nedat ban).
2. Důkazy : https://ctrlv.cz/LnM7 (kdyby náhodou smazal koment) a popř. basebuilder-1-danqqoo-xd-t142996.html (komentáře). Děkuji a doufám, že GS se nerozpadá. Děkuji za pomoc.

e.Diaz : smazána reklama !
GregG
Amatér
Amatér

[Vyřešeno]Kavik444 / Forum

od Rumcajz » 05 lis 2016, 09:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kavik444 / Forum

Příspěvekod Kavik444 » 05 lis 2016, 14:13

Nenapsal jsem nic o tom, že by pravidla porušovat nemohl. Ani nic, co se týká jeho statů ve hře. Psal jsem, že ty jsi mu nijak neoponoval, do kempu jste vlezli oba dva, ty jsi nepsal adminovi o slay, pokud na serveru byl a ani do chatu jsi mu nepsal, ať odejde. Také jsi ukázal jen na 2 bloky, takže není jasné, že jsi to ty postavil celé.

edit: Ještě k tomu jsi mu napsal, že jde jen na přežití, což znamená, že jsi ho pustil do kempy.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Příspěvekod GrooS » 05 lis 2016, 14:51 VIP

Stížnost se zamítá.
Jestli se k tomu ještě chceš vyjádřit tak máš možnost.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GregG » 06 lis 2016, 19:47

Kavik444 píše:Nenapsal jsem nic o tom, že by pravidla porušovat nemohl. Ani nic, co se týká jeho statů ve hře. Psal jsem, že ty jsi mu nijak neoponoval, do kempu jste vlezli oba dva, ty jsi nepsal adminovi o slay, pokud na serveru byl a ani do chatu jsi mu nepsal, ať odejde. Také jsi ukázal jen na 2 bloky, takže není jasné, že jsi to ty postavil celé.

edit: Ještě k tomu jsi mu napsal, že jde jen na přežití, což znamená, že jsi ho pustil do kempy.

Udělal mi to 4 kola za sebou, tak jak jsem měl oponovat ? Na serveru bylo asi 6 hráčů, žádný admin, jen nvipka.
A to, že jsem nenapsal : vylez!, znamená že mi může lézt do kempy ? Dále jsem včera šel k OPISOVI do kempy a ten řekl přeživko.. já teda využil tvojí logiku a střílel jsem .. a hádej co ? Ano, dostal jsem ban.. takže tvoje neznalost pravidel neznamená že je může někdo porušovat.
GregG
Amatér
Amatér

Re: [Vyřešeno]Kavik444 / Forum

Příspěvekod Kavik444 » 06 lis 2016, 23:23

Ty jsi mu napsal, že jde na přežití, což znamená, že jsi ho k sobě pustil. To, že on střílel, už není problém nikoho z adminů, nijak se to netrestá, máš si dávat větší pozor, koho si pouštíš do stavby. A ano, kdyby jsi napsal, že jdeš sám, ať ti tam neleze, tak se to řešit bude. Měl by jsis uvědomit, kdo tady neumí pravidla. ;)
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Příspěvekod SieurDesto » 08 lis 2016, 00:36 VIP

Kavik444 píše:Ty jsi mu napsal, že jde na přežití, což znamená, že jsi ho k sobě pustil. To, že on střílel, už není problém nikoho z adminů, nijak se to netrestá, máš si dávat větší pozor, koho si pouštíš do stavby. A ano, kdyby jsi napsal, že jdeš sám, ať ti tam neleze, tak se to řešit bude. Měl by jsis uvědomit, kdo tady neumí pravidla. ;)

:D On ho k sobě pustil za určité podmínky, když je podmínka splněna, hráč zůstane uvnitř, když podmínka není splněna, hráč nemá co dělat uvnitř, jak že netrestá, od kdy? Vždy se hráč slayoval co si tak pamatuji a pochybuji, že kdyby někdo něco takového udělal tobě, že by sis to nechal líbit, nechal ho kazit si hru a nedal mu aspoň ten slay.

Jinak moc se mi líbí ta část "měl by jsis uvědomit, kdo tady neumí pravidla"
Ta čeština je potvora, co? :/
+V pravidlech není nikde nic zmíněno o takovéto situaci, takže ohánět se pravidly je v této situaci irelevantní.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod GrooS » 08 lis 2016, 13:34 VIP

Když někoho pustíš do kempy, tak pak už je to jen tvůj problém co ten hráč bude dělat. Jestli nechceš aby jsi tam někoho měl tak ho tam nemáš co pouštet. Tímto tuto debatu ukončuju.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy