• Stránka 1 z 1
[P] Kawaltski / JB
Vskutku dobrý den, žádám si tímto o admina.
Nick na serveru: Kawaltski
SID: STEAM_1:1:110627305
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=75407
Bany, které jsem dostal: žádné, snažím si držet "čistý štít"
Něco o mně: Pojďme to tedy nějak uvést. Jmenuji se Adam, vyrůstám v malé vesnici na Moravě. Ve volném čase hraju JB, ale chodím i s kamarády ven. Mluvím lámanou angličtinou, trochu i německy. Momentálně chodím na gymnázium (nějak to zvládám). V normální době sportuju, v této době spíš jsem doma na PC
Proč právě já: Snažím se být poctivý a rozvážný. Myslím si, že jsem přátelský, snažím se s ostatními navázat dobré vztahy. JB hraju aktivně každý den, jsem schopný tam trávit několik hodin denně, někdy víc, někdy méně. Chtěl bych hlavně zamezit trollerům a pomoct nezkušeným, kteří neví pravidla a "nechtěně" porušují pravidla. Dokážu pomoci komukoliv, kdo si o ni požádá.
Zkušenosti s CS:GO: Mám na csku nahraných 1150 hodin, některé dny mi aim vůbec nejde a některé dny to ujde
. Nejvyšší rank, který jsem byl na MM je MG 1 a na WM eagle. JB hraju celkem dlouho a za tu dobu nějaké zkušenosti nasbírané mám.
Případné poznámky: Příjemné čtení přeji.
Nick na serveru: Kawaltski
SID: STEAM_1:1:110627305
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=75407
Bany, které jsem dostal: žádné, snažím si držet "čistý štít"
Něco o mně: Pojďme to tedy nějak uvést. Jmenuji se Adam, vyrůstám v malé vesnici na Moravě. Ve volném čase hraju JB, ale chodím i s kamarády ven. Mluvím lámanou angličtinou, trochu i německy. Momentálně chodím na gymnázium (nějak to zvládám). V normální době sportuju, v této době spíš jsem doma na PC

Proč právě já: Snažím se být poctivý a rozvážný. Myslím si, že jsem přátelský, snažím se s ostatními navázat dobré vztahy. JB hraju aktivně každý den, jsem schopný tam trávit několik hodin denně, někdy víc, někdy méně. Chtěl bych hlavně zamezit trollerům a pomoct nezkušeným, kteří neví pravidla a "nechtěně" porušují pravidla. Dokážu pomoci komukoliv, kdo si o ni požádá.
Zkušenosti s CS:GO: Mám na csku nahraných 1150 hodin, některé dny mi aim vůbec nejde a některé dny to ujde

Případné poznámky: Příjemné čtení přeji.
Proč bych měl mít chytrej telefon, když mi volají samí debilové.
-
Kawaltski - CS:GO Admin
[P] Kawaltski / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Reference] Kawaltski / JB
Ahoj,
najdi si někoho z SA+ na ts, zkusíš si test.
najdi si někoho z SA+ na ts, zkusíš si test.
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
Re: [Reference] Kawaltski / JB
Přijat jako Admin-Akademik 2. kola, vítej 

-
KiziaR - Profesionál
• Stránka 1 z 1