Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Kayle

Příspěvekod SponErko » 04 srp 2015, 16:31 VIP

Kayle
Obrázek
soudce


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Top, Support
RP: 260
IP: 450



SCHOPNOSTI


Posvátný zápal (Passivka)
Obrázek

Když Kayle útočí na nějakého šampiona, cíl na 5 sekund ztratí 3 % brnění a odolnosti vůči magii. Tento efekt se může nasčítat až 5krát.

Zúčtování (Q)
Obrázek
Dosah: 650

Udeří nepřátelskou jednotku andělskou silou, čímž ji zraní, sníží jí rychlost pohybu a aplikuje Posvátný zápal.

Cíl je výbojem, který mu způsobí magické poškození, na 3 sek. sníží rychlost jeho pohybu a zvýší Posvátný zápal o jeden stupeň.

Božské požehnání (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Zapálí Kaylin meč svatým plamenem, díky čemuž Kayle získá útok s plošným účinkem a dlouhým dosahem a bonusové magické poškození.

Kayle na 10 sekund zvětší dosah svých útoků o 400 jednotek a její základní útok bude způsobovat další magické poškození při každém zásahu.Kromě toho je všem nepřátelům v blízkosti jejího cíle způsobeno magické poškození za každý útok.

Spravedlivý hněv (E)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Zapálí Kaylin meč svatým plamenem, díky čemuž Kayle získá útok s plošným účinkem a dlouhým dosahem a bonusové magické poškození.

Kayle na 10 sekund zvětší dosah svých útoků o 400 jednotek a její základní útok bude způsobovat dalších magické poškození při každém zásahu.Kromě toho je všem nepřátelům v blízkosti jejího cíle způsobeno magické poškození za každý útok.

Zakročení (R)
Obrázek
Dosah: 900

Po krátkou dobu ochrání Kayle sebe či vybraného spojence před veškerým poškozením.

Zalije Kaylin cíl svatým světlem, takže se stane imunním vůči veškerému poškození.



MYTOLOGIE


V dalekém světě, kde stále ještě zuří prastaré války, byla Kayle velkou hrdinkou - byla nejsilnější členkou rasy nesmrtelných, která se zavázala potírat zlo, ať už se objeví kdekoli. Po deset tisíc let neúnavně bojovala za svůj lid, třímajíc ve svých rukou ohnivý meč vykovaný před samotným počátkem věků. Své jemné rysy ukrývala pod očarovanou zbrojí, jediným zbývajícím mistrovským dílem zaniklé rasy kovářů. Přestože je Kayle půvabnou a okouzlující bytostí, vždy se vyhýbala tomu, aby musela odhalovat svou tvář. Válka si na její duši vybrala strašnou daň. Během cesty za vítězstvím by se občas ráda pokusila své oběti vysvobodit z bažiny temnoty jejich duše, mnohem častěji však namísto toho odsoudila k záhubě ty, kdo se v jejích očích zdáli být nenapravitelnými. Pro Kayle je spravedlnost až příliš často velmi špinavou záležitostí.

Před deseti lety se její válka proti zlu zdála téměř vybojovanou... Jen do té chvíle, než její vzpurná sestra Morgana, která se mezi svým lidem stala vyděděncem, nečekaně získala nové mocné spojence: mágy z až doposud neznámého světa Runeterra. Morgana se zaprodala mnohým vyvolávačům v runeterrské Lize legend a odměnou získala nové silné schopnosti. Pokud se jí podaří je dovést k dokonalosti, hrozí, že Kayle a její lid srazí na kolena. Chtěla-li Kayle zachránit svět, nezbyla jí jiná možnost, než se s Ligou dohodnout také. Vyhledala proto vůdce Ligy, nejvyššího radního Reginalda Ashrama, aby mu předložila vlastní nabídku. Výměnou za tisíc let Kayliných služeb Ashram pozastavil veškeré vměšování Ligy do Kaylina světa. Když Ashram před pěti lety zmizel, získala Kayle nový důvod, proč setrvat ve Valoranu: Zjistit, kdo za jeho zmizením stojí, porazit svou sestru Morganu na Polích spravedlnosti a vnést do Ligy legend vlastní řád.

„V Lize legend má spravedlnost rychlá křídla.“


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Kayle
Silver Kayle (Unavailable)
Viridian Kayle (520 RP)
Unmasked Kayle (Unavailable)
Battleborn Kayle (975 RP)
Judgment Kayle (Unavailable)
Aether Wing Kayle (1820 RP)
Riot Kayle (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Kayle

od Rumcajz » 04 srp 2015, 16:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků