• Stránka 1 z 1
Každý den plno
Dobrý den, už tak 10x nebo 20x jsem se chtěl napojit na server ale byl plnej... rád bych u vás hrál ale zahrál jsem si tam pořádně tak 2krát jinak se tam nemůžu napojit a jsem ve frontě... VIP si kupovat nechci.. byl bych rád kdyby jste zvýšili sloty.. díky
at tam můžu s kamárady nebo i sám hrát
at tam můžu s kamárady nebo i sám hrát

- TheM4rtin
- Kolemjdoucí
Každý den plno
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Každý den plno
Ahoj,
řešilo se to tu už mnohokrát. Sloty bychom zvýšili rádi, ale není to aktuálně možné.
FiveM umožňuje maximálně 32 slotů. Vývojáři pracují na verzi s 64 sloty - ta je již dostupná ve formě alfa verze, ale má stále spoustu problémů. Takže musíme vyčkat, dokud nebude ta verze alespoň nějak obstojně funkční.
řešilo se to tu už mnohokrát. Sloty bychom zvýšili rádi, ale není to aktuálně možné.
FiveM umožňuje maximálně 32 slotů. Vývojáři pracují na verzi s 64 sloty - ta je již dostupná ve formě alfa verze, ale má stále spoustu problémů. Takže musíme vyčkat, dokud nebude ta verze alespoň nějak obstojně funkční.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: Každý den plno
Ahoj,
Asi tě to už napadlo trsaku, ale co udělat více serveru asi hosting bude trochu dražší, ale z VIP se vám to vrátí.
Vím že se mi to lechce řekne.
Asi tě to už napadlo trsaku, ale co udělat více serveru asi hosting bude trochu dražší, ale z VIP se vám to vrátí.
Vím že se mi to lechce řekne.
,,Aliquid desinit, incipit alius....."
-
RIOT09 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1