• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Kazení hry
Zdravím dnes na mapě spy vs spy mi byla kažená hra adminem Barryauta když jsem si vlezl do secretu pro zbran a přišel barry a naschvál mě tam blokoval. Ukradl mi minutu herního času o HVD z čehož jsem byl docela rozhořčen. Admin sice psal že mě blokovat v secretu muže že mě nesmí blokovat jen v cele co je na tom pravdy nevím ale myslím si že žádný admin by hru kazit neměl.
Nick admina:BarryAuta
Důkaz o prohřešku admina:http://leteckaposta.cz/976417225
vyčasování: 00:00-40:00

Nick admina:BarryAuta
Důkaz o prohřešku admina:http://leteckaposta.cz/976417225
vyčasování: 00:00-40:00
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[Vyřešeno] Kazení hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kazení hry
Ahoj!
Předem bych se ti chtěl omluvit, že jsem ti ukradl minutu z tvého drahocenného času, ale tu P250 jsem prostě chtěl.
Teď ke stížnosti.
Jak na serveru, tak na Steamu jsem ti napsal, že nevidím jediný problém v tom, že blokuji někoho, kdo si při HVD zaleze do secretu pro zbraň. Jsi známa firma a nedivil bych se, kdybys někoho nahlásil za to, že se na tebe špatně podíval.
Pokud vyšší usoudí, že jsem jednal špatně, nebudu mít jediný problém s tím, abych se ti tu veřejně omluvil.
Příště, když si stěžuješ, jak ti kazím hru, si běž skákat na barvičky a užívej HVD. (ale bacha na adminy, aby ti ty barvičky nezapli, přece nechceme, abychom ti kazili hru, že?)
Předem bych se ti chtěl omluvit, že jsem ti ukradl minutu z tvého drahocenného času, ale tu P250 jsem prostě chtěl.
Teď ke stížnosti.
Jak na serveru, tak na Steamu jsem ti napsal, že nevidím jediný problém v tom, že blokuji někoho, kdo si při HVD zaleze do secretu pro zbraň. Jsi známa firma a nedivil bych se, kdybys někoho nahlásil za to, že se na tebe špatně podíval.
Pokud vyšší usoudí, že jsem jednal špatně, nebudu mít jediný problém s tím, abych se ti tu veřejně omluvil.
Příště, když si stěžuješ, jak ti kazím hru, si běž skákat na barvičky a užívej HVD. (ale bacha na adminy, aby ti ty barvičky nezapli, přece nechceme, abychom ti kazili hru, že?)

-
BarryAtua - Kazatelův učeň
Re: Kazení hry
Kdyby toto udělal hráč, dostane slay. Že se rozhodne hráčům kazit hru admin, to je trochu příliš..
Admin bude potrestán.
Stížnost oprávněná.
Admin bude potrestán.
Stížnost oprávněná.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Kazení hry
V tom případě se ti omlouvám.
-
BarryAtua - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1