Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Kde mám VIP?

Příspěvekod CZviktor » 18 dub 2020, 15:11

Dobrý den,

jakožto dlouholetý hráč CSGO, konkrétně Gamesites Jailbreak serveru 1. Jsem si zakoupil permanentní VIP cca 4 roky zpět. (28.11.2015) na Jailbreak serveru 1... Které mi ještě v roce 2019 i 2020 platilo (na ostatních serverech NE). Dnešním dnem 18.4.2020 jsem se napojil na Váš server (hraju už občas a rekreačně) a VIP nemám...
- Mohu se zeptat, kde se stal problém a proč nemám svoje permanentně zakoupené VIP?? Podotýkám permanentně?

Děkuji a přeji hezký zbytek dne,

Můj nick name nyní: SKAP ♡
SID hráče: STEAM_1:0:148204275
CZviktor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Kde mám VIP?

od Rumcajz » 18 dub 2020, 15:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kde mám VIP?

Příspěvekod ZelezoBeton » 18 dub 2020, 15:41 VIP

https://www.gamesites.cz/clanek/2746-ga ... jailbreaku

S touto novinkou přichází i zrušení všech zakoupených permanentních VIP. Pokud jste tedy měli VIP navždy na jednom z našich JB serverů, napište e-mail na [email protected], jako kompenzaci dostanete dočasné VIP na všechny Jailbreak servery na 4 měsíce.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod CZviktor » 18 dub 2020, 21:19

ZelezoBeton píše:https://www.gamesites.cz/clanek/2746-gangy-ve-velke-novince-na-jailbreaku

S touto novinkou přichází i zrušení všech zakoupených permanentních VIP. Pokud jste tedy měli VIP navždy na jednom z našich JB serverů, napište e-mail na [email protected], jako kompenzaci dostanete dočasné VIP na všechny Jailbreak servery na 4 měsíce.

Dobrý večer,

promňte,ale já výrazně nesouhlasím s tím, aby se mi nějaké VIP přesunulo na 4 měsíce... Co je toto s prominutím za blbost, když jsem si jednou zakoupil VIP permanentí,tak ho i mám mít snad jak je tam zadáno "permanentně" ne...? Jelikož nehraju JB nějak pravidelně a mám čas jednou za uherský rok, tak mi nějaké VIP na 4 měsíce bude hodně platně...
(Já se vám moc omlouvám, ale byl bych vděčný za to permanentní na JB1, které jsem si roky zpět zakoupil.)

Děkuji a přeji hezký večer.
CZviktor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AwpOnly » 18 dub 2020, 21:40 VIP

Vysvetlené Ti to už bolo, že ako kompenzaciu dostaneš VIP na 4 mesiace Žiadné vynímky, že dostaneš spät permanentné VIP. Ďalej to tu nespamuj, je to zbytočné. ;)
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod CZviktor » 18 dub 2020, 21:47

AwpOnly píše:Vysvetlené Ti to už bolo, že ako kompenzaciu dostaneš VIP na 4 mesiace Žiadné vynímky, že dostaneš spät permanentné VIP. Ďalej to tu nespamuj, je to zbytočné. ;)

Ale tak snad permanentní je permanentní ne...? To je jak kdyby sis šel kupovat elektroniku. Koupil si 2 roky navíc a oni by zničeho nic změnili podmínky a tvoje služba (která byla uhrazená) by ti nebyla dána.... Jednou je to snad psáno, tak je to i dáno ne...

A už vůbec nechápu, proč se k tomu vyjadřuje někdo, kdo očividně k tomu nemá oprávnění.

Hezký den :)
CZviktor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gustik » 18 dub 2020, 21:51 VIP

Nemůžeš něco takového srovnávat se zakoupením elektroniky. Kontaktuj nás na mailu [email protected] - tam dořešíme zbytek. :)
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod CZviktor » 18 dub 2020, 21:52

Gustik píše:Nemůžeš něco takového srovnávat s koupením elektroniky nebo něčeho podobného. Kontaktuj nás na mailu [email protected] - tam dořešíme zbytek.

Na email už jsem napsal. Ale i tak budu trvat na tom permanentním VIP (které bylo psáno při koupení), kvůli kterému jsem si to koupil... Kdybych věděl, že ho za 4 roky nebudu mít (nebo budu mít jen dočasné), tak to s prominutím seru.

Děkuji
CZviktor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod CZviktor » 18 dub 2020, 21:58

Gustik píše:Nemůžeš něco takového srovnávat se zakoupením elektroniky. Kontaktuj nás na mailu [email protected] - tam dořešíme zbytek. :)

Mám tu od toho i ten email (cituji) :

JAILBREAK 1 GAMESITES.CZ

Dekujeme za aktivaci VIP vyhod na serveru Gamesites.cz

Vsechny vyhody, ktere byly uvedeny pri aktivaci ti od teto chvile funguji na tvem Steam ID.
Tvoje SteamID: STEAM_1:0:148204275

!! UPOZORNENI !!
Tento e-mail si peclive uschovej (zalohuj, vytiskni ...), protoze v pripade nejakych problemu je nutne email dolozit

MAS S NECIM PROBLEM ? -> kontaktuj nas na [email protected]

E-mail: NEBUDU PSÁT
Kod: NEBUDU PSÁT

DATUM EMAILU: 28. 11. 2015, 0:04
CZviktor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FurtiveCz » 18 dub 2020, 22:40

9. Uživatel bere na vědomí, že portál Gamesites může kdykoli a bez udání důvodu ukončit činnost jednoho, nebo všech serverů, či jiných služeb a tím automaticky zaniknou zakoupené výhody.
https://www.gamesites.cz/serversoubory/podminky.html
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod CZviktor » 18 dub 2020, 22:55

FurtiveCz píše:9. Uživatel bere na vědomí, že portál Gamesites může kdykoli a bez udání důvodu ukončit činnost jednoho, nebo všech serverů, či jiných služeb a tím automaticky zaniknou zakoupené výhody.

Počkat, on se ten server snad zrušil? To si trošku protiřečíš :))
CZviktor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod CZviktor » 18 dub 2020, 23:02

A navíc tyto podmínky mohly být kdykoliv dopsáný zpětně přece... Nic takového ve svém emailu, když jsem si PERMANENTNÍ VIP kupoval nemám (podotýkám ani v příloze)...
CZviktor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AwpOnly » 18 dub 2020, 23:35 VIP

CZviktor píše:
FurtiveCz píše:9. Uživatel bere na vědomí, že portál Gamesites může kdykoli a bez udání důvodu ukončit činnost jednoho, nebo všech serverů, či jiných služeb a tím automaticky zaniknou zakoupené výhody.

Tak znovu ...

Piše tam ukončení všech serveru, nebo jiných služeb.
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 19 dub 2020, 08:43 VIP

On to asi nepochopí a bude furt tlachat svoje :lol:
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod CZviktor » 19 dub 2020, 13:53

AwpOnly píše:
CZviktor píše:

Tak znovu ...

Piše tam ukončení všech serveru, nebo jiných služeb.

Mě docela fascinuje, že mi to tu komentuje nějaká osoba, která k tomu nemá žádné oprávnění a vlastně ani podstatné slovo a tím vlastně ztrácí svůj čas. Navíc má na profilu fotku Niktenda a bydliště "v tvojej mámě" a má 15 let... Kámo já chápu, že se potřebuješ nějak vecpat jak správný vlezdoprdelník. Ale u mého příspěvku to prosím nedělej.

Díky :)
CZviktor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod CZviktor » 19 dub 2020, 13:54

ViktorOnlyJB píše:On to asi nepochopí a bude furt tlachat svoje :lol:

Ano budu, protože služba VIP funguje dál, server funguje dál.

Jasně dodržím slovo permanentní snad ne? :) Co je toto za bordel..
CZviktor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Další

Zpět na JailBreak Servery