I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Kde si lze stěžovat na širší vedení Gamesites?

Příspěvekod CEmentOS » 03 úno 2019, 16:59

Takže koukám, že se tu mažou i naprosto nezávadná témata. Bohužel, pravdivá kritika bolí, a tak se musí mazat, že? Má otázka v předmětu je i následnou otázkou do tématu. Pokud se toto téma nestane terčem dalšího smazání, děkuji za každou NORMÁLNÍ a VĚCNOU odpověď. Co se tady děje, tomu se nestačím jen divit. Ale divím se hráčům, že jsou ochotní hrát někde, kde si pro peníze vedení šlape po vlastních pravidlech.
CEmentOS
Amatér
Amatér

[V] Kde si lze stěžovat na širší vedení Gamesites?

od Rumcajz » 03 úno 2019, 16:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kde si lze stěžovat na širší vedení Gamesites?

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 úno 2019, 17:01

Prosím, používej hlavu. Tvé téma nebylo smazáno. Tvé téma bylo přesunuto, protože si jej založil do špatné sekce. Tady není prostor na debatu. Téma najdeš TU a tam si piš co jen bude libo.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V] Kde si lze stěžovat na širší vedení Gamesites?

Příspěvekod CEmentOS » 03 úno 2019, 18:23

Ještě jednou se omlouvám, všiml jsem si toho teprve před chvílí, i já zkrátka nesedím jen na Gamesites fóru, a nečekám, co se kde šustne. Toto zamítnutí chápu a přijímám. Také prozatím stahuju tu stížnost, už mi trochu ujely nervy. Nemám to raději celé smazat, nebo to tu už mám nechat?
CEmentOS
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy