Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Kdo ví?

Příspěvekod loutka » 08 úno 2013, 23:00

1) Jsou bindy, ale pak je takový vyšší level bindů, nějak se to jmenuje a dají se před to bindovat složitější věci. Zapomněl jsem na to. Ví někdo?
2) Jak vytvořím bind, při kterém, když dojdou náboje z AK třeba, tak mi to autoamticky přehodí na dgl ať ro nemusím přepínat sám? Vím, že jsem to kdysi měl ten bind, nebo ten jiný název těch bindů :D

Je to napsané trošku nesrozumitelně, ale snad to pochopíte :) Dík
loutka
Amatér
Amatér

Kdo ví?

od Rumcajz » 08 úno 2013, 23:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kdo ví?

Příspěvekod R4gn4r0K » 08 úno 2013, 23:06

bind = viazat, cize bindovat v tomto zmysle znamena naviazat "funkciu" na klavesu... takze pokial spravis bind, musis stlacit klavesu, aby sa funkcia aktivovala. To co pises ty, sa legalnym sposobom spravit neda a pochybujem, ze existuje nieco, co Ti vie zavolat engine a dostane odpoved o pocte nabojov...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod loutka » 08 úno 2013, 23:19

OK. Takže ty si vůbec nepochopil. Možná jsem to blbě napsal, tka znova.

1) existujou bindy nas CS. Ale potom je tu obdobná vě jako bindy, ale jmenuje se to jinak. Dají se přes to dělat složitější věci, než přes bindy, ale v podtatě je to to samé.
2) Jde to a legálně :D
loutka
Amatér
Amatér

Příspěvekod R4gn4r0K » 08 úno 2013, 23:20

aha... a vies ze existuje teleport ?
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod loutka » 08 úno 2013, 23:24

Admin neví, že něco existuje. Odpovídá nesmyslně. A nakonec si tu ze mě začne dělat srandu. Ach, kdo tobě dal práva...
loutka
Amatér
Amatér

Příspěvekod R4gn4r0K » 08 úno 2013, 23:30

loutka píše:Admin neví, že něco existuje. Odpovídá nesmyslně. A nakonec si tu ze mě začne dělat srandu. Ach, kdo tobě dal práva...

1. tvrdis nieco, co sam nevies, resp. nevies najst a popieras to, co tvrdi vyrobca hry...
2. cakal si vianocny stromcek a salonky ?
3. bud taky laskavy a hodnotenie mojich prav nechaj na kompetentnych...
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod loutka » 08 úno 2013, 23:38

Kdybych to nevěděl, tak to tu asi nepíšu, že jsem na to zapomněl :D:D Zase si napsal totální hovadinu o nějakých silonkách. A ano doufám, že si to tu někdo bude číst (i se za to modlím) a přehodnotí tvé prává. No vlastně by stačilo, zakázat ti přispívat hovn*. :) Neměl jsi tu vůbec psát, když si nevěděl odpověď. Povyšuj se nad ostatní, že máš status admin :D GRATULUJI :D:D
loutka
Amatér
Amatér

Příspěvekod R4gn4r0K » 08 úno 2013, 23:41

loutka píše:Kdybych to nevěděl, tak to tu asi nepíšu, že jsem na to zapomněl :D:D Zase si napsal totální hovadinu o nějakých silonkách. A ano doufám, že si to tu někdo bude číst (i se za to modlím) a přehodnotí tvé prává. No vlastně by stačilo, zakázat ti přispívat hovn*. :) Neměl jsi tu vůbec psát, když si nevěděl odpověď. Povyšuj se nad ostatní, že máš status admin :D GRATULUJI :D:D

Zas si pekne zabil... ukaz mi, kde sa povysujem ty lolo... A ked chces pisat citujem "hovn*", najprv si nieco nastuduj... Zacat mozes tu: http://guides.freddyshouse.com/cs/scripting/ Ked mas v palici aspon troska logiky, tak zistis, ze to co ty chces je asi take realne, ako cesta do buducnosti...
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod loutka » 08 úno 2013, 23:45

Svou debilito* si mi pomohl najít to co jsem celou dobu myslel :D:D:D:D Neskutečné... Jo aha pan je PC SUPPORT, tak ví všechno lépe :DDD
loutka
Amatér
Amatér

Příspěvekod R4gn4r0K » 08 úno 2013, 23:47

loutka píše:Svou debilito* si mi pomohl najít to co jsem celou dobu myslel :D:D:D:D Neskutečné... Jo aha pan je PC SUPPORT, tak ví všechno lépe :DDD

ze mi napises ten bind ? :D
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod loutka » 08 úno 2013, 23:48

btw: Povýšení se větou. A víš že existuje teleport?
loutka
Amatér
Amatér

Příspěvekod R4gn4r0K » 08 úno 2013, 23:50

loutka píše:btw: Povýšení se větou. A víš že existuje teleport?

:D :D :D ty perlis lepsie ako ostra soda :D

...btw stale cakam na ten tvoj "bind" :D
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod loutka » 08 úno 2013, 23:51

Kdybys věděl co všechno jde nabindovat, nedělal bys tady teď ze sebe čur*ka :) Ale možná máš pravdu a já si to spletl, to víš, někteří lidé dělají více, než že, jí, spí, chodí do školy, vylučují, učí se a hrajou na PC. :)
loutka
Amatér
Amatér

Příspěvekod R4gn4r0K » 08 úno 2013, 23:52

loutka píše:Kdybys věděl co všechno jde nabindovat, nedělal bys tady teď ze sebe čur*ka :) Ale možná máš pravdu a já si to spletl, to víš, někteří lidé dělají více, než že, jí, spí, chodí do školy, vylučují, učí se a hrajou na PC. :)

Pises a nemas ani paru, co pises... kym si bol ty dnes v skole, ja som makal v praci :D a laskavo sa vyjadruj slusne...
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod loutka » 08 úno 2013, 23:55

Škoda, že mám prázdniny, ale ok :D Řekneš co máš za práci? Jen tak mimo, ať se pobavím. "Vypípávám" to, právě proto, aby deb*lkové, jako ty nemohli namítat, že jsem sprostý :)
loutka
Amatér
Amatér

Další

Zpět na Rady a návody