• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] keith/mfk/jb 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: keith/mfk/jb 2
Ahoj,
keith bol zabanovaný za MFK.
♕nairos♕ bol zabanovaný za FK.
Ďakujem za nahlásenie
+1b
keith bol zabanovaný za MFK.
♕nairos♕ bol zabanovaný za FK.
- ♕nairos♕ tam taktiež dal jeden FK ešte pred keith.
Ďakujem za nahlásenie
+1b
kikipavco 3.4.2021 / 02:10 --> idem stavať mapy na jailbreak
kikipavco 3.4.2021 / 19:11 --> už končím
kikipavco 3.4.2021 / 19:11 --> už končím
-
Kikipavco - Mistr
Re: [Vyřešeno] keith/mfk/jb 2
Nooo tak to se fakticky omlouvám, že jsem ti dal kill 20 sekund před hrou. Je mi líto žes nemohl jít za těch 20 sekund do secretu, zbrojky, a nemohl jsi zabít všechny CT. Bohužel jsi psychicky neunesl hlavu která ti přistála hned ze startu a musel jsi mně hned jít nahlásit. Viděl jsem nespočet lidí dělat tu samou věc, ale problém byl ten, že všem to bylo u prdele, a nebyl tam nějaký labilní squeeker s psychickým problémem ze školy. Šikanujou tě? Nadávají ti? Řeš to s někým jiným a nejebej tady zbytečně do lidí kvůli poškozenému egu. 
e. kikipavco: Na deme som v chate nevidel nič iné iba ako ti všetci spamovali že si dal MFK, takže neviem ako si z toho usúdil že to nikomu inému nevadilo. Neviem kto tu má problémy, keď musí cez internet nadávať druhým... Nabudúce si to s hráčom rieš cez PM.

e. kikipavco: Na deme som v chate nevidel nič iné iba ako ti všetci spamovali že si dal MFK, takže neviem ako si z toho usúdil že to nikomu inému nevadilo. Neviem kto tu má problémy, keď musí cez internet nadávať druhým... Nabudúce si to s hráčom rieš cez PM.
Bohatým beru na chudý seru
-
KeithDrain - Kolemjdoucí
KeithDrain píše:Nooo tak to se fakticky omlouvám, že jsem ti dal kill 20 sekund před hrou. Je mi líto žes nemohl jít za těch 20 sekund do secretu, zbrojky, a nemohl jsi zabít všechny CT. Bohužel jsi psychicky neunesl hlavu která ti přistála hned ze startu a musel jsi mně hned jít nahlásit. Viděl jsem nespočet lidí dělat tu samou věc, ale problém byl ten, že všem to bylo u prdele, a nebyl tam nějaký labilní squeeker s psychickým problémem ze školy. Šikanujou tě? Nadávají ti? Řeš to s někým jiným a nejebej tady zbytečně do lidí kvůli poškozenému egu.
Pokud by ses správně podíval na to co jsem napsal tak by jsi viděl, že nemluvím o svém "MFK" , ale o mfk druhých (Viděl jsem nespočet lidí dělat tu samou věc, ale problém byl ten, že všem to bylo u prdele). A stejně nechápu proč se to nemůže ? Čemu vadí to, že je zabiju doslova ještě než ta samotná hra začne. Za mě pravidlo totálně o hovně stejně jako samotný BAN K CT.
e. kikipavco: Neviem prečo by si mal robiť to čo robia ostatný... pravidlá sú stanovené vždy s dákeho dôvodu...
Bohatým beru na chudý seru
-
KeithDrain - Kolemjdoucí
Kroker píše:Hráč dá mfk ještě před začátkem mapy
Chlapče, já chápu že chceš body za každou cenu, ale nahlašovat za takové chujoviny? Zabil tě 2 sekundy před resetem kola a hned utíkáš někoho nahlašovat. Krásná vizitka akademikům.
Ovšem, jestli tě ty 2 sekundy natolik pohoršili, tak ti klidně zaplatím hodiny s psychiatrem, čau.
e. Evangelista: Tohle nikam nevede, běžte si to řešit na TS. Když už dostanete ban oprávněně, tak aspoň nebrečte, ne? Lock
„Pee your pants to stay warm.“
⠀⠀- Sun Tzu, The Art of War
⠀⠀- Sun Tzu, The Art of War
-
filaa - Zkušený
• Stránka 1 z 1