Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Kennen

Příspěvekod SponErko » 15 čer 2015, 17:25 VIP

Kennen
Obrázek
srdce bouře


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Mid
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Znamení bouře (Passivka)
Obrázek

Kennen svými schopnostmi umisťuje Znamení bouře na svůj cíl na dobu 6,25 sekund. Po nahromadění 3 Znamení bouře bude protivník omráčen na 1 sekundu a Kennen získá 25 bodů energie.

Omráčení má snížený účinek, pokud k němu dojde znovu během 7 sekund.

Nurácivá hvězdice (Q)
Obrázek
Dosah: 950

Kennen daným směrem hodí rychle se pohybující hvězdici, která poškodí prvního nepřítele, kterého zasáhne, a označí jej Znamením bouře.

Vrhne hvězdici, která prvnímu nepříteli, kterého zasáhne, způsobí magické poškození.

Elektrický výboj (W)
Obrázek
Dosah: 900

Kennen pasivně způsobuje dodatečné poškození a každých pár útoků svůj cíl označí Znamením bouře. Tuto schopnost může aktivovat, čímž způsobí poškození a přidá další Znamení bouře již označeným cílům.

Pasivní efekt: Každým 5. útokem způsobí Kennen bonusové magické poškození a označí svůj cíl Znamením bouře.
Aktivace: Vyšle elektrický výboj na všechny cíle v okolí, které nesou Znamení bouře nebo jsou zasažené Ostrou bouří, a způsobí jim magické poškození.

Příval blesků (E)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Kennen se promění do bleskové podoby, díky čemuž bude moci procházet jednotkami. Každá jednotka, kterou projde, utrpí poškození a obdrží Znamení bouře.

Kennen získá 335 k rychlosti pohybu a může procházet jednotkami po dobu 2 sekund, přičemž jim způsobí magické poškození. Kromě toho Kennen získá na 4 sekundy bonus k hodnotě brnění a odolnosti vůči magii. Kennen získá 40 bodů energie, když projde prvním nepřítelem.Poskokům působí Příval blesků poloviční poškození.

Divoký vír (R)
Obrázek
Dosah: 550

Kennen vyvolá bouři, která náhodně zasáhne okolní nepřátelské šampiony a způsobí jim magické poškození.

Vyvolá kouzelnou bouři, která každých 0,25 sek. způsobí náhodně vybranému nepřátelskému šampionovi v Kennenově okolí magické poškození. Ostrá bouře může zasáhnout každého šampiona maximálně 3krát a nemůže na téhož šampiona zaútočit více než jednou za 0,5 sekundy.


MYTOLOGIE


Na Ionských ostrovech existuje prastarý řád zasvěcený zachování rovnováhy. Řád, chaos, světlo, tma - vše musí být v dokonalé harmonii, protože tak byl náš vesmír stvořen. Tomuto učení se říká Kinkou a v jeho čele stojí trojice stínových válečníků, jejichž úkolem je prosazovat ve světě zájmy řádu. Jedním z těchto stínových válečníků je Kennen pověřený svatou službou Usměrňování slunce - neúnavným vykonáváním spravedlnosti Kinkou.

Kennen se narodil v Bandle City a povídá se, že jeho prvním činem na tomto světě byl útěk z dělohy své matky. Hned na to utekl z náruče porodní báby. Jeho rodiče si mysleli, že ho jeho neúnavná energie časem opustí, nicméně v dospělosti jeho zápal neznal žádných mezí a soupeřit s ním mohla snad jen jeho nedostižná rychlost. Navzdory těmto úžasným schopnostem si jej nikdo nevšiml (nebo přinejmenším nebyl při ničem přichycen, protože to byl pěkný šprýmař) až do té chvíle, než kvůli sázce vyběhl přímo na vnější hradby Placidia. Když se slova o jeho skutku donesla k uším Kinkou, byl Kennen rychle a nenápadně povolán ke slyšení. Zjistil, že je pro něj role Srdce bouře jako dělaná a s nadšením šířil jak slovo, tak tresty Kinkou po celé říši. Nyní společně s Akali a Shenem dbají o udržování rovnováhy na Valoranu. Není divu, že toto posvátné poslání zavedlo celý triumvirát až na Pole spravedlnosti.

„Srdce bouře tluče věčně... a poražení si jej pamatují navěky.“


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Kennen
Deadly Kennen (520 RP)
Swamp Master Kennen (Unavailable)
Karate Kennen (520 RP)
Kennen M.D. (975 RP)
Artic Ops Kennen (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Kennen

od Rumcajz » 15 čer 2015, 17:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků