• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] KenTik / JailBreak 3
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné ->
Tak bola mapa jail_anka_v1, a admin KenTik ( Miluju Nikolku <3 ) dal reakciu o výhodu na skok a skočil som skôr dal mi výhodu, keď som si vypýtal mik ale stále mi tvrdil že som neskočil skôr. Potom dal znovu reakciu o výhodu a skočil jeden skôr a potom ja ale dal výhodu inému ... Potom som si pýtal mik ohľadne niečo iného (ten príkaz čo sme mali niekam ísť). Za to sa ti omlúvam KenTík, ten príkaz bol v pohode. Ale tie výhody si pokašlal no. Kedy si si aspoň uznal chybu, tak to sem ani nedávam.
2. Důkazy - screenshot / demo ->
http://leteckaposta.cz/143780764 Je tu demo aj screen ID
Čas ->
18:25 moja "výhoda"
20:00 daľšia reakcia, simon mi nezakázal sa zúčastniť takže som ju vyhral
PS: Tú druhý som nie som si na 100% istý že som ju vyhral ale na 99,9% áno, pripadne pozrite HLTV, cca 18:00 mapa jail_anka_v1.
PS2: Viem že admin nebude asi vyhodení, ide mi iba o uznanie chyby, keď si musí hráč uznať chybu, tak prečo by si ju nemal uznať aj admin ? Tiež som dostal ban, ale hlavné je sa ponaučiť z neho. V prípade admina dávať väčší pozor pri reakciách.
Tak bola mapa jail_anka_v1, a admin KenTik ( Miluju Nikolku <3 ) dal reakciu o výhodu na skok a skočil som skôr dal mi výhodu, keď som si vypýtal mik ale stále mi tvrdil že som neskočil skôr. Potom dal znovu reakciu o výhodu a skočil jeden skôr a potom ja ale dal výhodu inému ... Potom som si pýtal mik ohľadne niečo iného (ten príkaz čo sme mali niekam ísť). Za to sa ti omlúvam KenTík, ten príkaz bol v pohode. Ale tie výhody si pokašlal no. Kedy si si aspoň uznal chybu, tak to sem ani nedávam.
2. Důkazy - screenshot / demo ->
http://leteckaposta.cz/143780764 Je tu demo aj screen ID
Čas ->
18:25 moja "výhoda"
20:00 daľšia reakcia, simon mi nezakázal sa zúčastniť takže som ju vyhral
PS: Tú druhý som nie som si na 100% istý že som ju vyhral ale na 99,9% áno, pripadne pozrite HLTV, cca 18:00 mapa jail_anka_v1.
PS2: Viem že admin nebude asi vyhodení, ide mi iba o uznanie chyby, keď si musí hráč uznať chybu, tak prečo by si ju nemal uznať aj admin ? Tiež som dostal ban, ale hlavné je sa ponaučiť z neho. V prípade admina dávať väčší pozor pri reakciách.
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
[Vyriešené] KenTik / JailBreak 3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KenTik / JailBreak 3
Čau, demo jsem stáhl. První situace - máš pravdu z dema jde vidět, že si skočil dříve, no z mého pohledu jsem to neviděl tak jasně. No určitě to nebylo nějaké domluvené nadržování to snad víš. Druhá situace - omluvil jsem se ti ve voicu a uznal chybu, že jsem tě nesledoval. Takže dodatečně se omlouvám za tu první situaci. Mi určitě nedělá problém si uznat chybu
.

Admin since 24.3.2016

-
KenTik - Spamer
Re: KenTik / JailBreak 3
Admin sa ospravedlnil, nabudúce bude určite pozornejší.
Sťažnosť oprávnena
Sťažnosť oprávnena
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1