Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] kevix | Jailbreak Servery

Příspěvekod qewixikk » 31 srp 2024, 16:18

Zdravíčko, týmto postom by som si chcel po mesiaci zažiadať o Admin Práva. Bol som zamietnutý za nadávky, svoje správanie som už zlepšil. Akádemiou som ale neprešiel, kedže som v tedy nikoho nenahlasoval do PP. Ale to sa zmenilo :D, nahlásil som pár ludi do PP, asi tak 3-4 kedže sa v poslednej dobe nič na JB1 nedialo. Snažím sa pomáhať in-game, povedať pár ľuďom nech sa krotia v tom chate a takéto blbosti xD.

Nick v hre | kevix

Nick na fóre | qewixikk

Profil na fóre | Profil

Vek | 15

Steam nick | qewixikk

Steam ID | STEAM_1:0:232091320

Hlstats | Hlstats

Nejaké bany alebo prehrešky | V tejto dobe (2023/24) tak žiadne, max tak varovanie za slovník (to bolo tak pred mesiacom). Keď som bol menší tak tam určite bol nejaký ban za blbosti, ako neschopnosť simonovať.

Niečo o sebe | Čauko, volám sa Mišo a mám 15 rokov. Tento rok idem na SŠ do prvého ročníku. Bývam v strednom Slovensku (Kraj tu nebudem menovať). Moje hobby je futbal. Som futbalový brankár za U17 v tíme ktorý nepoviem kvôli súkromiu. Hrám futbal už 3 roky a baví ma to. Vo svojom vólnom čase si buď chodím von s kamarátmi, alebo parím nejaké PC hry. Tie sú napr. Minecraft, CS2, CS 1.6. V poslednom čase som začal hrať CS 1.6 na GSku a tam JB1. Bol som schopný nahrať za týžden tak 40-50 hodin čo je podlamňa docela dobré :D. Milujem hranie JB1 a HideNSeeku :D

Prečo by som chcel na GS adminovať | Nájde sa tu pár dôvodov tak ich vymenujem, za a) na JB1 bývaju ludia ktorí nepoznajú pravidlá. Či už dávaju FK, MFK, bugujú mapu no proste všetko. V poslednej dobe toho už neni tak veľa ale najdú sa aj nejaké prípady. Ďalej, chcem sa podielať na chodu Gamesites. Další dôvod su hackerovia, aj keď ich není vela ale najde sa tam raz za čas. Dneska tu bol jeden a robil zo seba lietadlo. Proste chcem byť prínosom pre Jailbreak, kedže som docela dosť aktívny a som schopný riešiť veci jak človek a milo.

~ dikyy ak si prečítate túto žiadost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
| kevix
tung-tung-tung-tung-tung-sahur
qewixikk
Amatér
Amatér

[Z] kevix | Jailbreak Servery

od Rumcajz » 31 srp 2024, 16:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: kevix | Jailbreak Servery

Příspěvekod kybik » 31 srp 2024, 16:43 VIP

Tak ja už neviem..

26.8. si podal žiadosť o akademika, správca akadémie sa ti tam ešte ani nevyjadril, takže si sa rozhodol, že ďalší vhodný krok je požiadať rovno o práva? :?

Od svojej poslednej žiadosti o práva si nahlásil 3 hráčov, pričom 2 nahlásenia neboli na ban dostatočné a tretie bolo vyriešené na serveri.. To jednoducho nestačí.

Tieto dve skutočnosti, ktoré som vypísal vyššie a správy v tvojom chate ma len utvrdili v mojej pôvodnej teórii, že na práva je ešte čas.

Prejdi si akadémiou a potom to skús znovu.

Zamietnuté.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Z] kevix | Jailbreak Servery

Příspěvekod qewixikk » 31 srp 2024, 16:54

ok chapem :?
tung-tung-tung-tung-tung-sahur
qewixikk
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů