• Stránka 1 z 1
Kick za připojení, to je ale v pořádku
- Vaše mašina: Notebook
- Operační systém: Windows 10
- Verze hry: Steam
- Kdy se problém začal projevovat: Dlouho jsem CS nehrál, ale teď po nedávném upgradu na windows 10 jsem si šel zahrát a asi tak v této době to začlo
- Váš pohled na situaci, popište problém: No, takže normálně hraji na GS serveru, ping mám naprosto skvělý 10-20, nic nestahuji, jsem jediný na routeru, rychlost kolem 2MB/s, hra mi běží bez lagů na 60 fps. Prostě není na co si stěžovat, jenže každých pár minut mě to vyhodí ze serveru s hláškou: "Tve pripojeni je prilis nestabilni pro hru!" Dřív jsem na GS hrával bez problémů a tohle se mi ještě nikdy nestalo. Rád bych věděl, jak to opravit.
Screenshot: http://i.imgur.com/wl1loZJ.jpg
- Operační systém: Windows 10
- Verze hry: Steam
- Kdy se problém začal projevovat: Dlouho jsem CS nehrál, ale teď po nedávném upgradu na windows 10 jsem si šel zahrát a asi tak v této době to začlo
- Váš pohled na situaci, popište problém: No, takže normálně hraji na GS serveru, ping mám naprosto skvělý 10-20, nic nestahuji, jsem jediný na routeru, rychlost kolem 2MB/s, hra mi běží bez lagů na 60 fps. Prostě není na co si stěžovat, jenže každých pár minut mě to vyhodí ze serveru s hláškou: "Tve pripojeni je prilis nestabilni pro hru!" Dřív jsem na GS hrával bez problémů a tohle se mi ještě nikdy nestalo. Rád bych věděl, jak to opravit.
Screenshot: http://i.imgur.com/wl1loZJ.jpg
- TheUnknown
- Kolemjdoucí
Kick za připojení, to je ale v pořádku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kick za připojení, to je ale v pořádku
když hraješ tak sleduj hodnoty loss a choke (net_graph 3) musí ti to nějak haprovat
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Choke se drží na 0, možná občas (málokdy) skočí na 1. Loss ale rychle běhá mezi 1-10, občas i něco přes 10, jak se to rychle mění, nedokážu říct maximální a minimální hodnoty. Hádám, že je to asi špatně. Dá se to nějak spravit?
- TheUnknown
- Kolemjdoucí
Ještě dodám, že hraju na wifi. Přiznám se, že mi poslední dobou přijde, že ten net jde nějak pomaleji, ale stahování jde rychle a ping mám nízký, tak nevím no.
- TheUnknown
- Kolemjdoucí
Bydlíš ve větším městě, popř. v paneláku, nebo v místě, kde je větší koncentrace lidí připojených na wifi?
;Shirocko_dgl^
-
Shirocko - Amatér
Jo, to je možný. Je tu dost wifin, bydlim v paneláku. Ale na tu moji se připojuji jenom já.
- TheUnknown
- Kolemjdoucí
Proč mě to vůbec kickuje? Je to po překročení nějaké hranice loss, nebo kdy? Pomohlo by nějaké přenastavení ratů? Třeba zahýbat s cl_cmdrate nebo tak?
- TheUnknown
- Kolemjdoucí
Ok, připojení asi neni až tak v pořádku, loss mám i na TS. Budu to muset řešit asi obecněji, nebude mi vadit přesun do jiné sekce. Budu rád za každou užitečnou radu.
- TheUnknown
- Kolemjdoucí
Přesouvám.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Ak by si sa vedel pripojiť k svojmu routeru káblom vedel by overiť či je problém len v tvojej wi-fi sieti.
e.zima: Bez reakcie. LOCK
e.zima: Bez reakcie. LOCK
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1